Stigle nove užasne vijesti za Brazil!

Neymar propušta i osminu finala

Stigle nove užasne vijesti za Brazil!

E. Oštraković

Neymar se u utakmici prvog kola grupne faze Svjetskog prvenstva protiv Srbije povrijedio nakon jednog duela sa Milenkovićem.

Niko nije očekivao da će prva zvijezda Brazila propustiti utakmicu protiv Švicarske, a neće ga biti na terenu ni protiv Kameruna.

Kako prenose brazilski mediji stigle su nove užasne vijesti za stručni štab i navijače Brazila, ali i samog Neymara.

Naime, on neće biti spreman ni za meč osmine finala Svjetskog prvenstva, a razlog je upravo ta povreda zgloba.

Nadali su se Brazilci da će Neymar biti spreman za utakmicu osmine finala, ali šanse da zaigra na toj utakmici su minimalne.

Rival reprezentaciji Brazila biti će drugoplasirani iz grupe H, a jasno je da će se osjetiti izostanak Neymara na toj utakmici.

Ipak, ako postoji nešto pozitivno za Brazilce, to je da će Danilo biti spreman za utakmicu osmine finala Svjetskog prvenstva.

Pod znakom pitanja je još uvijek Alex Sandro, ali prema prvim informacijama velike su šanse da će i on dobiti minutažu na toj utakmici.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Brazil će utakmicu osmine finala Svjetskog prvenstva igrati u ponedeljak sa početkom od 20 sati, a protivnika će saznati u petak.

Zaista je velika šteta što Neymar propušta veliki dio Svjetskog prvenstva zbog povrede, jer je jasno da je upravo on glavni igrač za reprezentaciju Brazila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi