"U narednim utakmicama moramo vidjeti na koga možemo računati u baražu"

Nastavljene medijske aktivnosti bh. reprezentacije

"U narednim utakmicama moramo vidjeti na koga možemo računati u baražu"

Haris Zilić

Na Ilidži su nastavljene pripreme fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine za oktobarske utakmice gdje nas očekuje gostovanje Lihtenštajnu 13. oktobra i domaći susret u Zenici protiv Portugala 16. oktobra. Naravno, sve u sklopu kvalifikacija za EURO 2024. godine.

Pored redovnih treninga naše selekcije, danas su na Ilidži nastavljene i medijske aktivnosti.

Izjave za medije ispred fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine danas su dali pomoćnik u stručnom štabu naše reprezentacije Mario Ivanković i novi član reprezentacije Renato Gojković.

Ivanković je prvi imao riječ na današnjoj press konferenciji.

"Desile su se neke promjene tu je Renato i to je jedini novi igrač. Odradili smo standard situacije na treninzima. Uvijek nedostaje vremena ovakvim okupljanjima, ali mislim da ćemo dočekati spremni prvu utakmicu", rekao je Ivanković:

"Zajedno sa selektorom smo odlučili da tu ima dovoljno igrača, ne treba slati više poziva. Igrači koji su sada spremni su zdravi i žele popraviti rezultat."

Oglasi

O novoj formaciji?

"Nova formacija izgleda dobro, čini mi se da bolje to izgleda. Nadam se da ćemo to pokazati i na terenu i da će u budućnosti biti bolje. U ove četiri utakmice moramo vidjeti na koga možemo računati u baražu."

No description available.

Riječ je imao i novi reprezentativac Renato Gojković.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Putovao sam puno, stigao sam, ali ne osjećam umor zbog te neke euforije. Toplo sam primljen i osjećam se super", rekao je Gojković i dodao:

"Uvijek sam želio da igram za reprezentaciju. Neke igrače sam od ranije znao, neke starije sam upoznao sad. Nadao sam se uvijek pozivu, to je sportski i hvala Bogu došlo je do toga. Naši igrači igraju u klubovima na visokom levelu i zaslužujemo bolje rezultate."

Top Komentari

Drakula
Baraz je formalnost jer proci necete sigurno aBd. Kako treba zapalit savez tako i svakog igraca koji pristane igrati za repku. Ko god ode na utakmicu da bogda umro
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi