Čudo na terenu: "Ne zaboravite da čovjek posti, a odigrao je ovakav meč"
Foto - EPA

NGolo Kante je odigrao još jednu mestralnu utakmicu

Čudo na terenu: "Ne zaboravite da čovjek posti, a odigrao je ovakav meč"

M. Šljivak

N'Golo Kante odigrao je još jedan spektakularan meč za Chelsea.

Čudesni francuski veznjak uništio je vezni red Real Madrida u polufinalu Lige prvaka u kojem je Chelsea slavio sa 2:0 i plasirao se u finale, gdje ih čeka duel sa Manchester Cityjem.

Kante je ponovo trčao 'kao navijen'. Svi su mogli uživati u još jednoj impresivnoj partiji, a 30-godišnji fudbaler je još jednom proglašen za igrača utakmice.

Njegova igra je još impresivnija kada se zna da jučer Kante nije jeo i pio više od 15 sati. Francuski fudbaler je musliman, posti mjesec ramazan i nije bilo šanse da propusti dan posta.

"Ne zaboravimo da N'Golo Kante posti mjesec ramazan i opet je odigrao nevjerovatnu utakmicu. Kakav igrač. 'Poklon' kako ga Thomas Tuchel naziva", napisao je novinar Julien Laurens.

Oglasi

Kante je oduševio i navijače Chelseaja koji su ga sinoć dočekali ispred Stamford Bridga i pozdravili su ga kao nikog ranije.

Lako ga je bilo uhvatiti jer u moru skupocjenih automobila on vozi najeftinije i to Mini Morisa koji uvijek privuče pažnju.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sjajni Francuz je od 2016. godine u Chelseaju. Odigrao je 214 utakmica i zabio je 11 golova.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

memara86
Pojeo za iftar Modrića, Kroosa i Casemira.
30 0
C.Banks
Drag mi je zbog načina kako igra, karaktera i skromnosti. Da Bog da osvojio LP i bio proglasen najboljim igračem godine
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi