Sva Juventusova besmisao stala u 5 sekundi: Golobradi dečko, preplaćene zvijezde i crtanje na centru

Bruka Stare dame protiv Sassuola

Sva Juventusova besmisao stala u 5 sekundi: Golobradi dečko, preplaćene zvijezde i crtanje na centru

Admin Čaušević

Juventus je do Sassuola bio bez poraza, međutim u Reggio Emiliji je do izražaja došla sva besmisao koju trenutno igra ekipa Masimilliana Allegrija pošto su domaći slavili sa 4:2 uz neshvatljive poteze defanzivaca Bianconera. 

U fazi napada Juventus je bio totalno nemoćan, dok su u odbrani haotično izgledali defanzivci, prije svih golman Wojciech Szczesny koji je kriv za dva gola, dok je Federico Gatti zabio nevjerovatan autogol duboko u sudijskoj nadoknadi.

Očajno je izgledao i Gleison Bremer koji je stigao prije dvije godine i plaćan je ogromnih 40 miliona, novac kojeg Brazilac nikad nije opravdao.

Zapravo u kakvoj formi je trenutno brazilski štoper koji inače dobio poziv iz reprezentaciju najbolje potvrđuje scena iz 87. minute.

Kako većina klubova tako i Juventus u svojim redovima ima igrače koji za Bianconere igraju prvenstvno iz ljubavi i svaki meč im je kao posljednji.

Oglasi

Među njima je i golobradi Nicolo Faggioli koji je u samom finišu utakmice Bremeru morao "crtati" kako da se pozicionira prilikom jedne akcije.

Fagioli je na centru imao loptu u svom posjedu, dok je Bremer stajao i nije se otvarao što je razljutilo mladog veznjaka te mu je rukama gestikulirao gdje da se postavi i to poprilično ljutito.

Ova situacija je ogledalo trenutne ekipe Juventusa koja je protiv Sassuola definitivno spuštena na zemlju. 

Bianconerima je potreban ozbiljan remont, prvenstveno u veznom redu gdje trenutni kadar definitivno nije dostojan renomea kluba kao što je Juventus. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vezni red Juventusa što je osovina svake ekipe na svakom meču djeluje sporo, tromo i bezidejno zbog čega napadači Dušan Vlahović i Federico Chiesa rijetko ulaze u prilike. 

Bez obzira na 10 bodova iz prvih pet kola jasno je da će se navijači Juventusa i ove sezone morati naoružati strpljenjem.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AlphaStrong
Sve je to zbog smrdčine vlahovića.
0 0
AlphaStrong
Sve je to zbog smrdčine vlahovića.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi