Balkanac koji nastupa u Seriji A prodaje automobil putem društvenih mreža: "Golf 8, 41.000, hitno"

Njegova objava postala je pravi hit

Balkanac koji nastupa u Seriji A prodaje automobil putem društvenih mreža: "Golf 8, 41.000, hitno"

Samir Mlaćo

Crnogorski napadač Nikola Krstović hit je na društvenim mrežama. Naime, Krstović je imao veoma zanimljivu objavu i privukao je dosta pažnje, a to je i sasvim očekivano.

On je na Instagramu te drugim društvenim mrežama objavio oglas u kojem navodi da prodaje automobil. Radi se o automobilu Wolkswagen Golf 8 GTD, koji Crnogorac želi što prije prodati.

Iako je to mogao učiniti preko popularnih stranica za to, te nije morao da ističe sebe, on nije mario za to. Javno je objavio oglas i svi su to brzo 'upratili'.

"Na prodaju VW Golf 8 GTD 2022. godina, 18.000 KM, cijena 41.000 eura. Hitno", napisao je Krstović.

Da li je Krstović novac toliko neophodan pa nije imao vremena čekati ili izlazim u susret nekom od prijatelja ili poznanika, za sada nije poznato.

Oglasi

Krstović trenutno nastupa u Italiji, pa ova objava nije promakla italijanskim medijima, a treba istaći da je on u Lecce stigao iz Dunajske Strede. Prema transfermarktu vrijednost mu je pet miliona eura, no očigledno je da mu se sada žuri te je zbog toga i naveo da je automobil hitno u prodaji.

Ostaje da se vidi da li će Krstović uspješno završiti posao, te koliko će novca pazariti, ali nema sumnje da će se ova objava prepričavati. Mogao bi Krstović biti meta i onih koji će se javiti na šaljiv način, znajući da se radi o javnoj ličnosti.

Prava je rijetkost da nogometaš koji nastupa u Ligi petice prodaje automobil putem društvenih mreža, ako znamo da većina nogometaša koji nastupa Seriji A voze sponzorske automobile, a prodaje ionake vrše preko trećih lica, sa željom da oni nisu u prvom planu.

Krstović je nekada nosio i dres Crvene zvezde

Kada je sam Krstović u pitanju, odnosno njegova igračka karijera, on je rođen u Golubovcu gdje je i započeo prve nogometne korake. Nosio je i dres Zete, te Crvene Zvezde i Grafičara. Upravo je iz Zvezde otišao u Dunajsku Stredu te zatim u Italiju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone u Seriji A je upisao 11 nastupa uz četiri postignuta pogotka. Za reprezentaciju Crne Gore upisao je 12 nastupa uz dva pogotka.

Da li će na kraju imati sreće sa prodajom automobila, svakako vrijedi ispratiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi