Svi u Borcu su "na iglama" nakon vijesti iz Mađarske

Povrijedio se Mijatović

Svi u Borcu su "na iglama" nakon vijesti iz Mađarske

Esmer Oštraković

Reprezentacija Mađarske preokrenula je vodstvo Crne Gore i sada oni imaju prednost od 2:1 u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Crna Gore je sasvim sigurno šokirala domaćina u završnici prvog poluvremena kada su stigli do vodstva, ali su to Mađari uspjeli okrenuti u drugom poluvremenu.

Svi navijači Borca su sasvim sigurno u velikom strahu, razlog je povreda njihovog golmana i prvog čuvara mreže reprezentacije Crne Gore, Milana Mijatovića.

Naime, Mijatović je i danas bio na golu u dresu svoje reprezentacije, ali je u 58. minuti morao napustiti teren.

Do trenutka do kojeg je Mijatović bio na terenu Crna Gora je imala prednost, ali se golman Borca povrijedio i nije mogao nastaviti igru.

Umjesto njega na terenu se našao Đukić koji je dobro branio do 67. minute, a onda je krenuo "pakao" za njega.

Oglasi

U samo jednoj meinuti Szoboszlai ga je matirao dva puta i tako je donio preokret reprezentaciji Mađarske na ovom susretu.

Kada je riječ o Mijatoviću, sigurno je da svi u Borcu nestrpljivo čekaju vijesti o njegovoj povredi i nadaju se da se ne radi o nečemu težem.

Crna Gora je nakon vodstva u Mađarskoj bila jako blizu plasmana na Evropsko prvenstvo. Trebao im je još jedan gol jer Srbija nema vodstvo protiv Bugarske.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Na njihovu nesreću primili su dva gola, pa im ne odgovara ni to što Srbija gubi na svom terenu od Bugarske. Ukoliko se misle plasirati na Evropsko prvenstvo do kraja utakmice moraju napraviti preokret.

Naravno, to je jako teško očekivato jer Mađarska je u uvodu utakmice bila favorit za pobjedu i sigurno da je i vodstvo Crnogoraca na ovoj utakmici samo po sebi bilo šok za sve.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosanskaSvedska
A joj Dodi na aparatima
1 0
Juka1987
Ne budite smijesni, kao da borcu pored Vice treba iko
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi