Ništa od Džeke? Navijači Chelseaja poželjeli dobrodošlicu drugom napadaču
Roma ima rok još sutra da donese konačnu odluku oko Džeke i Emersona ili će se Plavci okrenuti drugim napadačima

Bh. napadač ostaje u Romi?

Ništa od Džeke? Navijači Chelseaja poželjeli dobrodošlicu drugom napadaču

Endin Čaušević, foto: EPA

Transfer saga oko Edina Džeke, Rome i Chelseaja traje već nekoliko dana, a iako se činilo da je dogovor veoma blizu i da će se bosanskohercegovački napadač vratiti u Englesku čini se da na kraju od toga neće biti ništa.

Iako su mnogi engleski i italijanski mediji prije nekoliko dana objavili da je Roma pristala prodati Džeku i Emersona u Chelsea na kraju su se čelni ljudi predomislili. Londonski klub za ovaj dvojac nudi oko 55 miliona eura, dok iz Rome žele da ta cifra bude 60 miliona eura.

Plavci su jasno poručili Romi da ne mogu gubiti vrijeme na pregovore, te da rimski klub sutra mora donijeti konačnu odluku. Chelsea želi dovesti napadača, a do kraja januarskog prelaznog roka ostalo je još nekoliko dana. Čini se da su navijači Chelseaja odustali od bh. napadača jer su mnogi na društvenim mrežama počeli slati poruke dobrodošlice novom napadaču Peteru Crouchu.

Pored Džeke na listi želja nalazili su se još Andy Caroll, Olivier Giroud i Peter Crouch. Ipak, ukoliko Plavci ne uspiju ostvariti prvu želju i dovesti Džeku čini se da će na iznenađenje svih na kraju na Stamford Bridge doći iskusni Crouch.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SEIKO
Skonto Čelzi da je ubleha od igrača.
0 13
Senko Samic
Nije dzeko nego se amrica pita s njegovom karijerom.
6 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi