29

Komentari (29)

mido1921
Hamid
Zloba i nista drugo
HiTi
NK Čelik nije vlasnik, on je korisnik, samo vlasnik moze raditi sa nekretninom sta mu je volja 1/1 u ovom slucaju je Grad Zenica!
Husrefbeg22
Zato cete vi ostati u kantonalnoj. Mladost ne treba vas stadion ima ona gdje igrati. Kosevo je za nju vazda otvoreno.
FRLegioen
Mi smo u 2 ligi centar I ostacemo tamo par sezona sigurno bez rezultatskog imperativa prema federalnoj ligi.
Manager
Nije problem da i Mladost ako želi igra na Bilinom Polju ,ali je problem što su se obratili jednom od najvećih Čelikovih grobara ,a ne NK Čeliku.
MLADOST
Član 13. i član 14. iz ugovora, koji je uprava NK Čelik postavila govori striktno o tome ko upravlja stadionom. Da li postoje neki drugi članovi u ugovoru ne znam, ali ove koje je dala za javnost, govore sasvim decidno o tome ko je nadležan. Momci iz Uprave Čelika ili ne znaju tumačiti ugovor (čitati kako treba) ili su postavili pogrešne članove ugovora, ali to što oni tvrde se ne može iščitati iz postavljenih članova.
Mume
U pitanju je cinjenica da sam celik ne moze da igra na Bilinom polju zbog toga sto repka nastupa tu i kao treba stadion biti u odlicnom stanju znaci kad bi i mladost dosla na Bilino polje celik bi sedmicno smjeo biti na Bilinom polju 2h kao i mladost 2h sto nema logike nikakve i da blizw vam je Sarajevo idite gore ko vam je kriv sto vam je stadion sranje pa da tim iz kantonalne lige ima bolji stadion toliko o tome kolko ste siromasni i da ne zivis u Zenici i ne znas koje je djubre Fuad Kasumovic on je do sada prekrsio sve i jedan ugovor i zeli fudbal da ugasi u zenici
bazaorao
Čiji je stadion. Sa takvim stavom najboljevam je da igrate šabaniju ne vraćajte se ovamo. Tamo vam je mjesto.
MLADOST
Član 13. KORISNIK NE MOŽE USTUPATI ILI IZNAJMITI TRAVNJAK STADIONA DRUGIM SUBJEKTIMA BEZ PISMENE SAGLASNOSTI GRADA Član 14. KORISNIK STADIONA NA ZAHTJEV GRADA USTUPITI TRIBINE I TRAVNATI TEREN STADIONA ZA ODRŽAVANJE SPORTSKIH MANIFESTACIJA, O KOJIMA ĆE GRAD NA VRIJEME PISMENO OBAVIJESTITI KORISNIKA Ovdje je sve jasno, Grad Zenica se pita o iznajmljivanju gradskog stadiona, a korisnik (Čelik) će biti blagovremeno obaviješten o toj odluci.
MLADOST
Što minusi, pa pročitajte članove i sami kažite šta je u pitanju.
nejeditrice
Eduard
Idioti se trebaju sami ponuditi da pomognu komsijama, a oni se bore svim snagama da im uskrate stadion. I trebate igrati kantonalnu ligu primitivci!
FRLegioen
E pa komsije trebaju postaviti pitanje na pravu adresu!
Eduard
Tako vi pomazete ljudima, cekate da vas pitaju?
CeZenicaLik
Nemas ti pojma pa prema tome ne pisi gluposti
starigrad
Pa što im nije čelik ukazao da su na pogrešnoj adresi? Ma pusti šuplju.
FRLegioen
Celiku se nisu ni obratili
haber
Kad plate mogu igrati kad god hoce i u 3 ujutru al dok ne plate mane stadiona
redbull
Kako momci iz kluba to kulturno saopste, samo sto je cobanima u vijecu i fudi, a pojedinim i ovdje ovo nemoguce procitati, a kamo li da shvate sta je receno.
FRLegioen
Vidimo ko je u pravu!Ne moze Fudo dati nista mimo Celika!U upravi Celika po prvi put momci skolovani,znaju svoj posao,pravnici...A dusmani mogu samo minuse davati,ali argumenti su na nasoj strani
Ajax11
Što su ovi dosadni iz Celika !
FRLegioen
Pravda je na nasoj strani!Borimo se za sebe i nikad odustati necemo!
realista1982
Tako su I u Slobodi mislili, pa znamo rezultat, da je grad vlasnik I ako oni odobre,Igra ko hoce...
Sadko
I ko igra, sloboda
realista1982
Samo Sloboda? Ili I klub iz Glogove...
Hamid
NajboljI dokaz ko raspolože sa stadionom
FRLegioen
Bravo momci,samo argumentima protiv varalice!
Jadnimi
U svom ratu sa načelnikom, dotakoše dno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.