6

Komentari (6)

GuiliDamou
Ovo se desava po 15-16 put u zadnjih 20 godina… dok oni ispituju crno/crveni kroz kantonalnu ligu putuju, grad vam truju, fudo i kompanija planove kuju! Dok niko ne kuži, živimo po ptincipu, kadija ti sudi/kadija te tuži…
NKZ1922
Fudo keru, gotovo je! Podrska za RZ iz Gradacca
dinass
Hajmo sada svi:3,2,1 tvorza Svima koji su krali nece KP Dom biti daleko
Zenicanin
redbull
Najvazniji dio teksta: Također, Klub je obaviješten da Grad Zenica, protivno zaključku Gradskog vijeća 01-45-17291/20, nikada nije dostavio zahtjev Tužilaštvu da ispita postojanje krivičnih djela u poslovanju u periodu upravljanja klubom od strane tadašnjeg predsjednika Upravnog odbora NK Čelik Zenica – Fuada Kasumovića. .... FUDO OBROJAVA I TVOJE, DJABA ZELJA DA UGASIS KLUB, JASNO JE SVE!
CeZenicaLik
Vidi Fudo i sam svoju krivicu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti