Određen termin meča četvrtfinala Kupa BiH između Širokog Brijega i Veleža

Igra se u Čitluku

Određen termin meča četvrtfinala Kupa BiH između Širokog Brijega i Veleža

Endin Čaušević

Široki Brijeg i Velež sastaju se u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine i poznat je zvaničan termin prve utakmice.

Svi mečevi četvrtfinala Kupa naše zemlje trebali su se igrati sutra, ali je došlo do male promjene zbog činjenice da je meč Wwin lige između Širokog i Željezničara umjesto u nedjelju odigran u ponedjeljak.

Zbog toga su iz Širokog tražili novi termin za meč protiv Veleža zbog čega su reagovali iz Nogometnog saveza BiH, te su odlučili kada će prvi susret ovih timova biti odigran.

Naime, prvi meč Širokog i Veleža će umjesto sutra biti odigran u četvrtak s početkom u 13 sati na stadionu Bare u Čitluku.

Tako je odlučeno da se baš kao meč Široki - Željezničar i utakmica Široki - Velež odgodi za 24 sata.

Ostali mečevi u kojima se sastaju Posuše - Sloga Meridian, Jedinstvo - Zrinjski i Borac - Sarajevo će se igrati sutra.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Utakmicu između Širokog i Veleža sudit će Dražen Marić iz Bijeljine, a njegovi pomoćnici će biti Bojan Makarić (Bijeljina) i Marko Perić (Mostar). Ulogu četvrtog sudije u ovom meču imat će Antoni Bandić iz Mostara.

Inače, revanš utakmice četvrtfinala Kupa BiH igrat će se 13. marta.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CRVENIDJAVOLI1922
A hoće li revanš Velež Široki biti srijedu ili četvrtak ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi