Na bh. stadionu danas se traži karta više, atmosfera je za svaku pohvalu
Ovako danas izgleda nova tribina u Olovu

Vidjeli smo jedan pogodak nakon pola sata igre

Na bh. stadionu danas se traži karta više, atmosfera je za svaku pohvalu

Samir Mlaćo

U Olovu pravi nogometni spektakl.

Stupčanica je u okviru osmine finala Kupa naše zemlje ugostila Široki Brijeg, a gosti vode odmah na startu 1:0.

Ipak, domaći navijači od početka prave sjajnu atmosferu, tribine stadiona Danac izgledaju prelijepo i zaista za svaku pohvalu.

Stupčanica je napravila velike stvari u proteklom periodu, mnogo je uloženo i infrastrukturu, a navijači su to itekako prepoznali. Iz kola u kolo sve je veća posjeta na stadionu Danac, a tako je i danas.

Ulaznice su već odavno bile u prodaji, a fotografije govore sve.

Oglasi

Stupčanica će pokušati ostvariti što bolji rezultat danas, a zatim će ovaj tim put Turske gdje će se spremati za drugi dio sezone.

"Turska, pa prvenstvo. Maksimalno ćemo se potruditi u nastavku sezone. Koliko vidim, svi govore da je Sloboda favorit, to jeste tako kada pogledamo da su veći grad, ali mislim da smo mi trudom i zalaganjem, te svime što smo napravili također zaslužili da smo na tronu. Kada smo svi k'o jedan, ništa nije nemoguće", rekao je prije par dana u razgovoru za SportSport.ba prvotimac Stupčanice Adnan Alić.

O Stupčanici ima samo riječi hvale. Sredina za primjer u svakom smislu. Nogometaši se osjećaju nogometašima u pravom smislu te riječi, a tako je sa trenerima, te ostalim osobljem.

Zaista prelijepo izgleda stadion Danac

"Zaista sve pohvale od prvog dana. Posebno hvala predsjedniku Degirmendžiću, on je maksimalno uz nas, uvijek mu se možete obratiti i čovjek će uvijek izaći vam u susret. Vidite i sami koliko je uloženo u klub, pa u infrastrukturu, napravljena je jedna velika priča i sve ide u pravom smjeru", dodao je Alić.

Sastavi timova NK Stupčanica i NK Široki Brijeg za meč koji je počeo od 13 sati.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

NK Stupčanica: Milićević, Odinaka, Bešić, Hodžić, Subašić, Aletić, Božić, Karahmetović, Alić, Islamagić, Mehanović.

NK Široki Brijeg: Tomić, Pranjić, Prusina, Mašić, Bagarić, Marin, Lukić, Mamić, Matić, Ćavar, Kuprešak.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Delegat
Kako sudija lagano krade domacina
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi