Derbi Prve lige FBiH bez prisustva navijača

Igman stiže na megdan TOŠK-u

Derbi Prve lige FBiH bez prisustva navijača

S. Mlaćo
Derbi Prve lige FBiH između NK TOŠK i FK Igman igra se u nedjelju u Tešnju.

Meč će biti odigran bez prisustva publike, što je svakako loša vijest za sve aktere.

U Tešnju bi sigurno vladala sjajna atmosfera, no NS FBiH odlučio je kazniti TOŠK-a zbog incidenata u domaćem duelu sa BFK Simm Bau (1:1).

Navijači TOŠK-a su razočarani zbog toga te najavljuju da će oko stadiona napraviti vatrenu atmosferu i učiniti sve da pomognu svojim ljubimcima da savladaju lidera na tabeli.

TOŠK je trenutno na trećoj poziciji, no radi se o kvalitetnoj ekipi koja sigurno može nadigravati se sa liderom i vjerovatno novim prvakom Prve lige FBiH.

Iz NK TOŠK pozvali su navijače da kupe karte podrške u iznosu od 5 KM i tako pomognu rad klub.

Pravdu na sutrašnjem meču dijelit će Deni Čatibović iz Sarajeva. Ćatibović se nedavno nije proslavio u derbi meču Druge lige Centar između NK Bosna Visoko i NK Stupčanica, no i pored toga je delegiran za ovaj derbi meč.

Pomoćnici će mu biti Almir Huskić iz Bugojna i Hasan Nanić iz Bužima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Četvrti sudija je Haris Halkić iz Sanskog Mosta.

NK TOŠK kompletan ulazi u ovaj meč, što raduje stručni štab, dok su gosti oslabljeni neigranjem kartoniranog Amira Velića, te povrijeđenog ofanzivca Darija Blagojevića.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

NKZ1922
To je kao i u Gradaccu kad je bilo. Publika ce biti itekako prisutna, samo ne na tribinama ;)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti