Sve spremno za derbi Prve lige FBiH: Zaimović ili Vojvodić?

Nogometna euforija u Tešnju

Sve spremno za derbi Prve lige FBiH: Zaimović ili Vojvodić?

S. Mlaćo

Sve je spremno za veliki derbi 17. kola Prve lige FBiH.

Snage će na Lukama u Tešnju odmjeriti TOŠK i Vis Simm Bau, a prava je šteta što nije dozvoljeno prisustvo publike, jer bi se tražilo mjesto više.

TOŠK je slavio u prošlom kolu kod jesenjeg prvaka Posušja i tako 'donio' dodatnu euforiju među svoje navijače, dok je Simm Bau neočekivan poražen od Budućnosti, a ceh je odmah platio neiskusni trener Ajdin Mrguda kojeg je naslijedio stručnjak za plasman u viši rang Darko Vojvodić.

Dženan Zaimović, trener TOŠK-a, odlučio se za sljedeće igrače: Kršić, Hukara, Imamović, Škrijelj, Klarić, Delić, Mehić, Mujagić, Šehić, Vulić, Dacić.

Na drugoj strani Darko Vojvodić će debitovati u sastavu: Kragić, Hasić, Petrović, Travančić, Smajić, Konjalić, Kalesić, Stapić, Berbić, Jamak, Kovač.

Glavni sudija meča je Ermin Hadžovć iz Sarajeva, a njegovi pomoćnici su Alen Gluho i Haris Ljuca, također iz Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Četvrti sudija je Benjamin Deljković (Sarajevo).

Live tekstualni prijenos pratite na SportSport.ba.

Top Komentari

Kakav Vojvodić. Prava ubleha.
0 1
Zaccheroni
Samo naprijed Đenane,hajmo Tošk u PL
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi