Novi dan nova ponuda za Dijamanta: Šta će ovog puta reći Roma?
Bh. fudbaler igra vjerovatno najlošiju sezonu u dresu Rome. Rukovodstvo je odlučilo da ga proda i on će gotovo sigurno napustiti klub (Foto: T. Hebib)

Edin Džeko već je "spakovao kofere"

Novi dan nova ponuda za Dijamanta: Šta će ovog puta reći Roma?

M. Šljivak

Ekipa Rome spremna je preodati Edina Džeku u ljetnom prelaznom roku.

Interes za 33-godišnjeg bh. napadača je ogroman, a za sada je najupornija ekipa londonskog West Hama.

Nedavno su Čekićari poslali ponudu Romi vrijednu 10 miliona eura, ali je ona odbijena, no West Ham ne odustaje.

Tako je, prema tvrdnjama Corrirere dello Sporta, na adresu rimskog tima stigla nova ponuda za Džeku, a sada ona iznosi 15 miliona eura.

Ipak, čini se kako će svi zainteresovani timovi morati da ponude još novca. Roma je spremna da pusti Edina, ali za cifru od 20 miliona eura.

Na kraju bi međutim do dogovora moglo i doći,a ono što je izvjesno je to da Džeku vjerovatno od naredne sezone gledamo u dresu nekog drugog tima.

Interes za njegove usluge je ogroman. Pored West Hama žele ga još Everton i Newcastle iz Premiershipa, a rado bi ga doveo i Inter, kao zamjenu za Maura Icardija.

Navodno je Džeko najviše zainteresovan za prelazak u Inter, što zbog porodice, što zbog činjenice da će Inter vjerovatno igrati Ligu prvaka naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pred nama je zanimljivo ljeto što se Džeke tiče i vidjećemo čiji će dres nositi u novoj sezoni.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Jebo vas i inter i west ham i everton i svi ti klubovi dosadni svako sat vremena ista vijest
2 1
Taceoni
Nisu pisali nista ima hefta?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi