Ranieri govorio o Džekinoj krizi: Jasno je da ne postiže golove, ali...

Trener Rome

Ranieri govorio o Džekinoj krizi: Jasno je da ne postiže golove, ali...

Trener Rome Claudio Ranieri ponovo je na konferenciji za štampu govorio o bh. napadaču Edinu Džeki koji možda igra i najgoru sezonu u karijeri.

Dijamant je postigao samo sedam golova u italijanskoj Seriji A ove sezone, a posljednji krajem februara. Njegov golgeterski post u Seriji A na stadionu Olimpico traje oko godinu dana, a Ranieri je pokušao smiriti stiuaciju kazavši da se takve sezone dešavaju u karijerama napadača.

"Vidio sam da se kreće dobro, ali jasno je da ne pogađa toliko. U životu napadača postoji sezona koja ne ide dobro, ali ja sam sretan zbog njega. Nadam se da će se protiv Sampdorije osjećati dobro i da će nam biti od koristi", rekao je italijanski strateg.

Inače, osim što ove sezone ne ide Džeki, ne ide najbolje ni Romi koja se bori za četvrtu poziciju i plasman u Ligu šampiona, ali kako sada stvari stoje to će biti vrlo teška misija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rimljani naredni meč igraju sutra navečer na gostovanju protiv Sampdorije i ta utakmica bi mogla biti odlučujuća.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti