Novinari tvrde da ide u Milan, Benzema ponovo izvrijeđao Di Marzija

Šta će biti na kraju čitave sage?

Novinari tvrde da ide u Milan, Benzema ponovo izvrijeđao Di Marzija

E. Škorić

Karim Benzema je tema dana u italijanskoj štampi, što zbog interesa Milana, što zbog njegovog vrijeđana novinara u ovoj zemlji.

Napadač Real Madrida je navodno na pragu Milana, objavio je Sky Italia. Novinar Gianluca Di Marzio je kazao da su Benzemini agenti u Milanu gdje su počeli pregovore s Gennarom Gattusom i direktorom Rossonera Massimilianom Mirabellijem u Milanellu.

Milan je obećao da će odgovoriti Benzeminoj plati koju ima u Realu od devet miliona eura, te mu je ponudio ugovor do 2022. godine, a predsjednik Kraljeva Florentino Perez ne namjerava stati na put Francuzu do Milana.

Međutim, njegov agent Karim Djaziri kroz raznorazne objave na Twitteru negira transfer, a Benzema je dva puta u posljednja 24 sata izvrijeđao Di Marzija, koji slovi za najuglednijeg novinara u Italiji i čovjeka koji doslovno zna sve o transferima unutar Serije A.

"Ti si taj koji treba da promijeni posao. Lažove", napisao je Benzema, pa je onda opet kasnije izjavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Di Marzio je i dalje lažov. Nastavlja da laže!"

Navijači Milana se nadaju da je Benzema ipak veliko pojačanje italijanskog kluba, mada se sada spominje i Alvaro Morata, a kako je klub dobio pravo nastupa u Evropi stvari su se na San Siru uveliko promijenile u proteklih nekoliko dana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi