"Napravimo zajedno ambijent i ispunimo cilj", poruka je novog selektora

Hadžibegić se obratio medijima: Insistirat ću na profesionalizmu, biće vremena za kolač ili kafu

23

Komentari (23)

user1659354598
Mars majmune **** te Vico
Shik
Dobro dosao Hadzibeze.Sta god napravis gore nemozes od ovoga do sad stoje bio.A ovi negativci stose javljaju. Zale Peteva i radovalise svakom losem rezultatu reprezentacije.Hajde da vidimo djece i koga sad Petev da vodi kad je tako dobar.
GuiliDamou
@Shik izvini ali moram ti napisati, ako uporedis CV od Peteva i Hadzibegicha bit che ti yasno sve! Hadzibegich ima 70 a Petev 48, a CV Peteva je yachi samo 90%, realno gledayuchi…
Eno30
Cim ti spominjes kafanu baklavu familiju bice i to umjesto treninga. Zalosno je sta se radi u tom savezu. Neam nišsta protiv tebe Hadzibegicu, ali mislim da ti nisi trener koji moze odvesti Bosnu i Hercegovinu na euro. Vaha, Perković ili Juric pa i Sliskovic pa mozda i Bazdarevic bolja su svi bili opcije od tebe
Eno30
Izvinjavama se na pisanju tlf sam ubacuje neke rjeci. Mislim na Jakirevica i Petkovic
Uranija
Kakva smo mi stoka, da je poslije Peteva došao neki katolik ili pravoslavac onda bi kmečali kako vico uništava repku, ali pošto je musliman onda ćemo kmečati zato što je to hadzibegic
user1605368976
Ispušena murštikla
FahroKonjHodzic
oni sto su cerali peteva zafuntali su sve ovo mah yebo vas propali kockar barbarez et dobismo istog takog sam nije mostarac vec sarajlija
nakopitam
Samo se kod nas “profesionalci” moraju moliti da budu profesionalni
FahroKonjHodzic
ovi je gubijo sedam-nula u klasifikacijama karna od trenera peteve vratise zavrsili smo sa evropskim ispadamo namah
green_dragon
Molit cemo mi tutu Bugarina da se vrati...upamtite
tarchi
Ovaj se već počeo zayebavat.
Mowzilla
Kafane, baklava, zdravo...ako vrati raju na kosevo, dobro i jeste, a moze eto i otoka...
milivoje
Kakvo bahato ponašanje Vicka,kakav riječnik selektora,kakav odron od konferencije,bolje nismo ni zaslužili kad bolje skontam.
Uranija
Ne kaki milivoje, ti bi vjerovatno izabrao murinja na klupu.
Arnel925
Rezultati trebaju biti mjerilo. Nismo nista izgubili sto je otisao Petev, ako mozemo nesto dobiti sto je dosao Faruk samo je pozitivno.
GuiliDamou
Rezultati trebayu biti mjerilo yel? Pa ti si @Arnel925 kontradiktoran sam sa sobom! Ako niye rezultat osvayanje lige B naciya i plasman u A ligu naciya, ako rezultat niye plasman u barazh za Euro onda ja ne znam kako se to zove? Rezultat u pokushayu jel?
Arnel925
@GuiliDamou čekaj sto pišeš Y umjesto J? Ligu nacija niko ne igra ozbiljno osim nas to nije mjerilo. Trebamo nesto pokazati u kvalifikacijama
GuiliDamou
Yel moguche da ti ovo napishesh? Ligu naciya niko ne igra ozbilyno? Pa rodyak mi kroz ligu naciya imamo milione i barazh za euro? O cemu pricash ti?
user1647539682
Ne seri i ti bogati najgore kvalifikaciji u povjesti je vodio ovaj bugar sta se treba vise rec
GuiliDamou
Day ba Faruk sram te bilo koyi profesionalizam, o chemu prichash, kleknuo si na kolyena i pocuclo ga Vici, zato i yesi tu!
Uranija
Day ba ne kaki, ti bi odbio poziv reprezentacije. Mora da ti je halilhodzic nešto u familiju.hahahahaha
GuiliDamou
Drugo ye ne odbiti poziv, a sasvim neshto drugo je kleknuti na kolyena i puykiti kithu da bi dobio priliku da budesh selektor!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.