N'Zonzi se bori protiv Džeke za igrača utakmice, pa pokazuje koliko je 'namazan'

Francuz je priča dana

N'Zonzi se bori protiv Džeke za igrača utakmice, pa pokazuje koliko je 'namazan'

Fudbaleri Rome sinoć su na gostovanju protiv Empolija nastavili pobjednički niz.

Oni su ostvarili pobjedu rezultatom 2:0, a strijelci su bili Steven N'Zonzi i Edin Džeko. Bila je ovo četvrta uzastopna pobjeda za Rimljane u svim takmičenjima.

Kao i uvijek, Roma je na Twitteru sprovela glasanje za igrača meča, a u konkurenciji su bili Davide Santon, Daniele De Rossi, Edin Džeko i Steven N'Zonzi.

Pravila su vrlo jasna - ko dobije najviše retweetova, on je pobjedni. Kako bi bio siguran da će baš on biti taj, N'Zonzi se odlučio na zanimljiv potez. Naime, Francuz je sam sebe retweetovao, a administratori Romine stranice na Twitteru su to primjetili te su ga informisali.

Ipak, čini se da ni to neće pomoći Francuzu da na kraju osvoji ovo laskavo priznanje, jer Džeko ima oko 20-ak retweetova više u ovom trenutku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti