22

Komentari (22)

Penderinos
Informacija iz prve ruke, engleski drugoligaš PNE zainteresovan za usluge Fanima, za otkup njegovog ugovora spremni su platiti oko 2 M €
MangasColoradas
Najbolji igrac koji je ikada zalutao u ovu nasu kukuruz ligu.Jos mi nije jasno kako se on nasao ovdje,pogotovo u Mladosti,ali siguran sam da se nece dugo zadrzati.Samo se nadam da ga Sarajevo nece prodati za sicu kako to inace rade u nasoj ligi.Mamic bi za ovog momka uzeo 10 miliona minimum.
GigantMostarski
Da je u bilo kojem trenutku bio dobar Mamic bi ga uzeo. A drugo najbolji igrac u pov ove lige je Wagner bio i osto.
Tas14
Majstore naša liga nije "kukurzna liga", naša liga raste iz godine u godinu kao što se vidi po uspjesima u evropi
MangasColoradas
@Tas14 ...kojim uspjesima u Europi???Za 25 godina jos nismo ni jednom uspjeli da zaigramo u grupnoj fazi nekog europskog takmicenja,ako je to uspjeh svaka cast.Svakih 5 godina doguramo do playoffa i to nam je maksimum.
Tas14
Kreću sada...
Milos1312
Vidi se da ovu „kukuruz ligu“ pratis kratko. Liga je definitivno u usponu cak i nakon ove velike krize. Pa pogledaj sudjenje, plate, ugovore, pa i neke transfere, donekle infrastrukturu prije 10,15 god i sada. Slazem se da to ide usporeno kod nas, ali kod nas se tri strane moraju dogovoriti da se nesto desi. A sto se tice Fanima, dobar igrac ufff, za nasu ligu i vise nego dobar.... ali bilo ih je dosta a ima i dnas u nasoj ligi
Halilovich
Draga redakcijo. Da li vi ikad procitate ono sto napisete prije nego sto objavite. Pa kakav crni dvomec??
Tz_Niko75
Lik je igrao malo u westhamu i tad je bio najbrzi u Premier Ligi. Al sta je bilo s njega pa zavrsio u 7. ligi da bi kasnije presao u Modricu??? Kakva prica. Potpisao za Sarajevo za 50 hiljada Eura. A otice za 10tak miliona. Ko poznaje Fudbal, vidi da je Mathias jedan od boljih igraca koji je ikad igrao u novoosnovanoj ligi.
GuiliDamou
@Tz_Niko75 ok lave moj, aj sad procitaj sta si napisao nekih 15 tak puta, skoncentrisi se pa probaj da nam to nekako sustinski objasnis ???
miki30
10- tak miliona?? Možda si slučajno stavio ovu nulu, ako ne onda se nemoj brukati tite ti dragog
Milos1312
Daj Boze da i 1 mil € za njeg uzmu, niko sretniji od mene ali daj Boze
Tz_Niko75
Pa dobro sad. Nismo na casu iz Gramatike i Pravopisa a i nema se vremena. Sto vise da se kaze u malo rijeci. Poenta, Manimo je cudan igrac sa ogromnim potencijalom i mogao bi se dobro unovciti.
nije.suplja
Uslikalo ga kad je proletio hahah
SonPen1946
Fanimo's On Fire !!
Rajvosa2019
Momak je iz tekme u tekmu sve bolji , onu golcinu iz voleja nemoze dati svako / odbrana Celtica ce imati velike probleme sa njegovom brzinom
user1583673036
Sta ba jedan od najbržih u PL? CR7 je najvise trcao 33.6km/h siine ?
Twista
Ne poznajes tematiku.
bistrik87
Fanimo was dubbed the world's fastest player when he recorded a top speed of 9.8 metres per second while wearing a GPS tracking system. Fanimo's speed ranked higher than those of Gareth Bale (9.6) and Cristiano Ronaldo (9.3). SIINEEE
user1583673036
Ma jasta. Moze zamjena za bale uz njihovu doplatu hahaha
GiS
@user1583673036 ko je to rekao kretenu?Samo postavio kako je bio najbrzi igrac....debilu
user1583673036
Popusi ga imbecilu. Komentar je bio ironičan.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.