"Od našeg Čelika nećemo odustati nikada"

Oglasili se iz Nadzornog odbora NK Čelik

"Od našeg Čelika nećemo odustati nikada"

S. Mlaćo

Jučer je održana redovna sjednica Nadzornog odbora NK Čelik Zenica na kojoj se razmatrala trenutna situacija i aktuelna dešavanja u i oko ovog kluba.

Iz ovog organa kluba dali su potpunu podršku sadašnjem Upravnom odboru za koji kažu da kroz racionalno poslovanje i vraćanje dugovanja će vratiti Čelik u vrh bosanskohercegovačkog nogometa.

"NK Čelik Zenica je jedan od najznačajnijih simbola našeg grada, ujedno najveći sportski klub u Zenici, te se svi zajedno moramo boriti za očuvanje bogate tradicije i same postojanosti kluba, kako bismo novim generacijama u naslijeđe ostavili stabilan Čelik sa zdravim temeljima za svijetlu budućnost.

Nadzorni odbor ovim putem izražava potpunu podršku Upravnom odboru u dosadašnjem i trenutnom radu, te nastojanjima da kroz racionalno poslovanje i vraćanje dugovanja vrati Čelik tamo gdje mu je mjesto – u vrh bosanskohercegovačkog nogometa.

Naglašavamo da smo od Upravnog odbora i menadžmenta kluba do sada dobili svu zatraženu dokumentaciju i izvještaje koje ocjenjujemo pozitivnim a svakako ćemo detaljniji osvrt na iste izložiti na narednoj sjednici Skupštine NK Čelik Zenica.

Također, potvrđujemo da su Upravni odbor i menadžment izvršili sve obaveze iz potpisanog Sporazuma s Gradom Zenica, te pozdravljamo sva nastojanja Upravnog odbora da se izbori za poštovanje obaveza Grada Zenica iz potpisanog Sporazuma u smislu finansiranja reprograma poreskih dugovanja prema Poreznoj upravi FBiH i prebacivanja prikupljenog novca od zakupa poslovnih prostora u stadionu Bilino polje.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Ovim putem i izražavamo svoju spremnost na saradnju i pomoć Upravnom odboru u ovoj dugotrajnoj i mukotrpnoj borbi za bolji, jači i stabilniji Čelik!

Od našeg kluba, jednog i jedinog Čelika osnovanog 1945. godine nećemo odustati nikad, a samo zajedničkim nastojanjem svih organa, navijača kluba i građana možemo doći do zajedničkog cilja!", stoji u saopštenju.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Dobro bi bilo da se pita NK Celik ,ali se Fudo pita.Nema Celik je zavrsena prica aktivirat ce Fudo opet Dzerzelez Zenicu.
3 5
FRLegioen
Kakvo odustajanje?Pa da budemo 10 godina u kantonalnol lizi,nije problem...Mi volimo Celik i za njega zivimo.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi