Aydin Olgun ga doveo na Bilino polje

Odigrao jednu utakmicu za Čelik i naplatio 45.000 KM

11

Komentari (11)

zeničkidokosti
I da dodamo informaciju da, kada je NK Čelik kontaktirao pomenutog turskog igrača, istoimeni nije NI ZNAO da je tužio NK Čelik, nego je sav posao odradila njegova advokatica zajedno sa turskim investitorom. Mamu im ****m pokvarenu.
Baco
Da im spomenem užu i širu porodicu...
celikze
Bravo momci clanarina je uplacena.Izvjestaj je poslan na mail samo tako.Doslo ce dobiti po labrnji.
starmac
SRETNO ČELIKU.Samo ga pravi navijači mogu oporaviti!
King_Kenny
...nadjite clanke o Celiku na ovom portalu kada ih je tek preuzeo onaj Turcin i procitajte komentare...mutanti iz Zenice najavljivali grupnu fazu LP,a titule i kupove BiH narednih decenija vec smjestili u vitrine hahahaha...
nije.suplja
Cuj mutanti iz zenice, odakle si ti zivo me zanima
Celicni45
Riba smrdi od glave.Prvo sta je uradio Fuad Kasumovic pa onda dalje mozes ici
Shaba
Ovaj Olgun ih je u crno zavio. Doso, opro pare, pokro sto je mogo, dovodio im svoje botove neke, na kraju nesto. Lik je trebo zatvora fasovat sta im je uradio.
denimen9
Bravo Čelik, samo jako!
redbull
Fudini turci rasturili klub, a hvalio se kako on svoje prijatelje dovodi da naprave od Čelika europski klub. Zbog fude ga i gledamo u trecoj ligi, jos ima obraza i stida da ne postuje sporazume i klub opet sabotira. Jadan je onaj koji za grobara grada Zenice glasa.
UnitedConvicts
sve ti je jasno kad vidiš kakve persone podržavaju kvazi gradonačelnika, najbolji primjer tomu je naš "sugrađan" sa izjavom "nelegalno neufašćen"... nije ni čudo što nam je sport tu gdje i jest.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.