Ogorčena navijačica pisala Osimhenu, on joj poručio da je budala, a onda je i blokirao na Twitteru

Napadač Napolija

Ogorčena navijačica pisala Osimhenu, on joj poručio da je budala, a onda je i blokirao na Twitteru

Edmir Škorić

Napolijev napadač Victor Osimhen posvađao se s jednom navijačicom na Twitteru.

Osimhen je nedavno bio pozitivan na koronavirus nakon što se vratio u rodnu Nigeriju na proslavu praznika i rođendana, a upravo će zbog karantine koja je uslijedila propustiti Afrički kup nacija.

Osimhen je potom na društvenim mrežama počeo da objavljuje razne šale, uglavnom napisane na nigerijskom jeziku, da bi na kraju dobio jedan ozbiljan savjet.

"Morate da razmislite prije nego što napišete idiotske stvari. Vi ste igrač Serije A i prati vas mnogo ljudi. Upotrijebite svoj mozak i razmislite prije nego napišete takve gluposti", napisala je korisnica Twittera pod imenom Monica Grieko.

Međutim, napadač Napolija nije joj ostao dužan, pa joj je grubo odgovorio: "Ti si velika budala. Zašto me ne prijaviš policiji?".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Uz to je Osimhen stavio emotikon koji pokazuje srednji prst, a Monica se požalila i da ju je nakon svega napadač Nigerije blokirao.

Top Komentari

Miskee
Kako se neprofesionalno ponio Osinhen... Sramotaa
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi