Lice sjajnog napadača više neće biti isto
Foto - EPA

Victor Osimhen morao na operaciju

Lice sjajnog napadača više neće biti isto

M. Šljivak

Nigerijski fudbaler Victor Osimhen doživio je tešku povredu u utakmici Intera i Napolija.

Ovaj 22-godišnjak stradao je u sudaru glavama sa defanzivcem Intera Milanom Škriniarom, a nesretnom Nigerijcu je pukla jagodična kost.

On je zbog toga završio na operacionom stolu, a danas je otkriveno kako mu je ugrađeno šest pločica i 18 šarafa tokom operacije.

Njegovo lice više neće biti isto nakon ove operacije. Drugačije međutim nije moglo i Osimhen bi mogao imati malo problema da se navikne na ugrađene pločice i šarafe.

Pretpostavlja se da će sjajni napadač pauzirati tri mjeseca i njegovo odsustvo je svakako veliki udarac za tim Luciana Spallettija.

Osimhen je ove sezone igrao fenomenalno. Nastupio je u 14 utakmica i ima učinak od devet golova i dvije asistencije.

Oglasi

"Imao sam poziv Uniteda, ali vidio sam šta se desilo Zahi i Ighalu"

Ekipa Manchester Uniteda pokušala je u svoje redove dovesti sjajnog nigerijskog napadača Victora Osimhena.

Ovaj 22-godišnjak igra zaista fenomenalno u dresu Napolija, a nakon što je eksplodirao kao član Lillea, dobio je brojne ponude.

Tražio ga je Manchester United, ali Osimhen se odlučio otići u Napoli i nije pogriješio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Zvao me Manchester United, ali nisam želio da budem nebitan u ovoj fazi karijere. Vidio sam šta se ranije događalo sa Zahom i Ighalom i odbio sam ponudu", rekao je sjajni napadač i dodao je:

"Neću reći ništa drugo za klub. Želio sam igrati i napredovati, a ne sjediti na klupi", poručio je sjajni napadač.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi