Okršaj Hrvatske i Argentine u centru pažnje: Mogu li Vatreni rastužiti Messija?

Nastavlja se Svjetsko prvenstvo

Okršaj Hrvatske i Argentine u centru pažnje: Mogu li Vatreni rastužiti Messija?

Utakmicama u grupama C i D danas se nastavlja Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Prvi će na teren izaći fudbaleri Danske i Australije i to od 14.00 sati, a nešto kasnije će igrati Francuzi i Peruanci u istoj grupi. Šlager dana rezervisan je za večernji termin kada će na teren Argentina i Hrvatska.

Upravo na taj meč ćemo obratiti posebnu pažnju u ovom tekstu. Gaučosi su razočarali svoje navijače u 1. kolu protiv Islanda jer su odigrali samo 1:1, a Messi je na tom susretu promašio penal. S druge strane, Hrvati su odigrali veoma dobar meč protiv Nigerije i pobijedili su sa sigurnih 2:0, pa mnogi smatraju da oni večeras mogu zagorčati život Argentincima.

Eventualni poraz Argentincima bi večeras mogao zagorčati život, ali također bi ih i eventualna pobjeda dovela na korak od osmine finala.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Bez obzira na nešto lošiji rezultat u prvom meču protiv Islanda, kladionice smatraju da je Argentina ipak favorit protiv Hrvatske. MOZZART nudi kvotu od 2,10 na Argentince, dok je kvota na Hrvatsku 3,70. Na ovom linku možete pogledati i ostale kvote za današnje utakmice u Rusiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi