Okupili se ispred hotela: Navijači Real Madrida zanimljivim skandiranjem prozivali Neymara

Brazilcu će biti baš zanimljivo večeras

Okupili se ispred hotela: Navijači Real Madrida zanimljivim skandiranjem prozivali Neymara

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a večeras igraju u gostima protiv Real Madrida u okviru Lige prvaka.

Parižani su u prvom duelu ovih ekipa na Parku prinčeva slavili s ubjedljivih 3:0 i sigurno je da će se kraljevski klub željeti osvetiti večeras pred svojim navijačima za taj poraz.

Ovaj put PSG bi trebao igrati u najjačem sastavu što nije bio slučaj u prvom kolu. Ipak, jedina nepoznanica je da li će Neymar igrati od prve minute jer Brazilac nije baš u najboljoj formi.

Neymar se i jutros našao u centru pažnje španskih medija nakon što se grupa navijača Reala okupila ispred hotela u kojem su bili igrači PSG-a.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Poznato je da se špekulisalo da bi Neymar mogao doći u Real narednog ljeta, ali navijači ovog kluba pokazali jasno šta misle o tome, te su skandirali ispred hotela: "Neymar idi u Barcelonu jer ti je tamo mjesto".

Kvote za ovu utakmicu su veoma izjednačene iako mnogi znaju da nije baš tako jednostavno slaviti protiv Reala u Madridu. Sigurno će ovo biti jako primamljiv par za mnoge, a kvote za ovaj meč možete pogledati OVDJE.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi