16

Komentari (16)

Hamid
Olimpik ima sve u svojim rukama. Ako ste bolji od Krupe pobijedite ih, osvojite bod protiv Sarajeva i netrosite energiju na nesto od cega nemate koristi
Manager
Samo UEFA-i sve fino lijepo dostavit i objasnit po cijenu suspenzije Saveza ponovo ,a i Lige ,bolje da se i ne igra ako će biti ovakva ,a riješila bi to UEFA ima primjera gdje oni pošalju svoje ljude koji će voditi neke organe u Savezu tipa Komitet za Sudije i sl. Plus predjsednik UEFA je Slovenac ,konta on te stvari i razumije čak i naš jezik.
Husrefbeg22
Sve je rezirano . Samo analiza crvenih kartona igracima FK Sarajevo govori sve. Isto tako su zuti kartoni dijeljeni tendeciozno kako odredeni igraci neki igrali protiv odredenih klubova. Jedanaesterci Borcu. Kroz citavo prvenstvo gurale su sudije Borac i tako mu obezbjedili 15-tak bodova viska nego sto bi imali. Sjetimo se samo u prvom kolu nastavka penal u Banja Luci protiv Olimpika pri samom kraju i rezultatu 0 : 0. Treba kompletnu mafijasku grupu is FS BiH rastjerati a prvenstvo ponistiti..
krems_krems12
Svi salju dopise, salju video materijal, na tv-u svake sedmice svjedoci smo kriminalnim sudijskim odlukama i nista se ne pomjera sa mrtve tacke. Klubovi i mediji pisu, ali niko nista ne poduzima. Hoce li se ikada desiti neke pozitivne promjene?
KB9
Samo nek izbace sporne trenutke sa utakmice Olimpik : Mladost DK ;)
gallardo.la
Treba sastaviti sve sporne odluke u korist Vicinih ekipa i poslati uefi, ima materijala za dobrih pola sata cirkusa. Scene protiv Sarajeva, Olimpika, Mladosti, Veleza pa cak i Zelje sa pocetka sezone.
Mehinaldo
Iduce cetiri godine je ovako pa trwbali bi se navici na ovo stimanja ce biti sudjenje ce biti ovako nemojte misliti da ce se nesto promjeniti. Sudije sude kako im se kaze to je cinjenica nece oni sebe srozati i svoja primanja zbog postenog sudjenja. Ako ne budu ovako sudili kako im oni kazu nece biti na listi vrlo jednostavno to se preko dousnika dohabera svi to znaju
Manager
Treba neko fino sjesti sve popisati ,skupiti dokaze i sve UEFA-i poslat. Riješila bi to UEFA ,ima primjera gdje oni pošalju svoje ljude koji će voditi neke organe u Savezu ,tipa: Komitet za Sudije i sl. Plus predjsednik UEFA je Slovenac ,konta on te stvari i razumije čak i naš jezik.
ragge
E svaka čast Olimpiku, ovako svaka pokradena ekipa treba napravit video, pa nek se vidi kakvo je sudjenje. Treba se nekako stat u kraj ovoj bagri iz saveza, sudije samo rade svoj posao, kad ga ne bi radili onako kako im je naredjeno nikad više ne bi sudili
Hamid
Olimpik treba da dostavi video snimke koji im ne idu u prilog pa nek izvagaju koliko su na dobitku, a koliko na gubitku. Ne moze se gledati jednostrano.
Ajax11
Meni samo ove naše medije nisu jasno! Zašto se ne piše o ovim stavarima iz kola u kolo sudije ovo rade i zna se za koje klubove se ovo radi! Zašto šutite???
starigrad
Olimpik đaba kuka, nažalost. Dok je ovakav fudb. savez na vlasti ekipe iz Federacije neće doći na zelenu granu. Treba opstruisati početak idućeg prvenstva, uključiti Uefu. Bez toga nas neće biti nigdje
Rajvosa2019
Potpisujem , samo jarane nas UEFA ne beje ni 5 % , mi njih neinteresujemo jer smo zadnja rupa na sviralu . Sa primitivcima samo lukavo , mi bi trebali iducu tekmu izbubat Radnik i zadnju tekmu Olimpik pustiti da nas uzme - posto oni za svoje klubove preko Vice stimaju kako i koliko mogu / nazalost kroz to sve PL BiH gubi smisao - nakaradna vremena
Manager
@Rajvosa2019 ma nemoš ti nikog izbubat ako sudi Gigović npr. daće ti taj ako treba 3 crvena i 3 penala radniku recimo .. Samo UEFA-i sve fino lijepo dostavit i objasnit po cijenu suspenzije Saveza ponovo ,a i Lige ,bolje da se i ne igra ako će biti ovakva ,a riješila bi to UEFA ima primjera gdje oni pošalju svoje ljude koji će voditi neke organe u Savezu tipa Komitet za Sudije i sl. Plus predjsednik UEFA je Slovenac ,konta on te stvari i razumije čak i naš jezik.
Uranija
Vico je sa sudijskom komisijom NS BiH unazadio fudbal ali svi mediji šute i ne pišu o katastrofalnom sudjenju kao da su uslovljeni da drže jezik za zubima...
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Uvijek je ****o bio ovaj Petrovic,****m mu dijecu genocid im treba u porodici napravit njemu i slicni njemu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.