Selimović: Cilj je ostvariti pobjedu uz dobru igru
Vukovi sa Otoke sutra će se od svojih navijača oprostiti utakmicom protiv Orašja

Olimpik dočekuje Orašje

Selimović: Cilj je ostvariti pobjedu uz dobru igru

S. Mlaćo

Do odlaska na pauzu nogometaše Olimpika dijeli još jedno kolo.

 Vukovi sa Otoke će na svom stadionu ugostiti Orašje, te eventualnom pobjedom pokušati na pauzu otići sa sedam bodova zaostatka za jesenjim prvakom Veležom.

U redovima Olimpika pred sutrašnji meč na Otoci vlada optimizam.

"Mi igramo na svom terenu i naravno da smo favoriti od čega ne bježimo. Svaku ekipu poštujemo i respektujemo, ali smatramo da smo dovoljno kvalitetni da možemo da nametnemo svoj stil igre u svakoj utakmici".

Selimović je zadovoljan kako njegova ekipa reaguje u posljednjim utakmicama.

"Uvijek može biti bolje, ali moram reći da sam zadovoljan odnosom igrača u posljednjim utakmicama. Odbrana nam je na visokom nivou, a ofanzivno djelujemo vrlo dobro. Imamo mali problem sa realizacijom, ali je najbitnije da stvaramo šanse, a golovi će doći. U svakoj utakmici napravimo dosta izglednih šansi za postizanje pogotka i to je svakako ono što me raduje. Nadam se da ćemo uspjeti i protiv Orašja ostvariti pobjedu uz dobru igru na terenu".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Meč na Otoci počinje u 13:30 sati.

Top Komentari

starmac
Dzaba ti sve,eto RODENI na proljece gore.Tu cemo ti dat 3 komada a ocekuj invaziju Red Army na Otoku.Mostar u Srcu Velez do groba.
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti