Mnogi misle da je Giroud namjerno dobio crveni karton, a razlog je jasan
Dobio crveni karton, pa će preskočiti naredni "radni dan." A izgovor - za desetke.

Mislima je već kilometrima daleko

Mnogi misle da je Giroud namjerno dobio crveni karton, a razlog je jasan

Eldar Ganibegović

Milan je večeras slavio tijesnu pobjedu protiv Spezije u Seriji A. Junak je bio Olivier Giroud koji je na kraju i isključen, a mnogi misle namjerno. Jasan je i razlog.

Na San Siru Milan je večeras ugostio Speziju u 13. kolu Serije A i slavio pobjedu od 2:1 pogotkom u 90. minuti.

Giroud je postigao gol u 90. minuti susreta i tada je bilo jasno da je Milan pred pobjedom. 

Francuski napadač je nakon toga skinuo dres u proslavi gola, a onda je morao ranije pod tuš. 

Naime, Giroud je u 83. minuti dobio jedan žuti karton, pa je za skidanje dobio drugi žuti, odnosno crveni.

Oglasi

Mnogi smatraju da je Giroud namjerno dobio crveni karton kako bi što manje igrao do Svjetskog prvenstva koje u Kataru počinje za 15 dana.

Milan za tri dana igra u gostima protiv Cremonesea i Giroud će propustiti tu utakmicu, dok bi na raspolaganju Pioliju trebao biti još za vikend na domaćem meču protiv Fiorentine.

A izgovor Girouda je za čiste desetke. Svi su mu povjerovali sigurno - rekao je da je zaboravio da ima jedan žuti karton. 

Nije zamjeriti Giroudu, mnogi fudbaleri su već mislima u Kataru. Ni Lionel Messi sutra neće igrati za PSG, a vjerovatno više nikako do odlaska na reprezentativnu pauzu. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Francuska, koja je u Kataru u grupi s Australijom, Danskom i Tunisom, odbranu titule prvaka svijeta započet će 22. novembra duelom protiv Australije. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Labile
Koji mnogi? Neki izvor, komentar, izjava, nešto? Ili ako pod "mnoge" ne spada autor članka kojem je naumpalo da napravi ovu vijest ne bi li nafato koji klik
5 1
Ende
Pricate gluposti. Covjek zabio u zadnjoj moniti za pobjedu, nije cudno da je gace skinuo, a ne dres.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi