"Real mi je nudio više novca, ali meni je san uvijek bila Barcelona"
Foto - Screenshot

Odbio Kraljeve i potpisao za Barcelonu

"Real mi je nudio više novca, ali meni je san uvijek bila Barcelona"

M. Šljivak

Ekipa Barcelone uspjela je pobijediti Real Madrid u trci za potpis talentovanog fudbalera Pabla Torrea.

Ovaj 19-godišnjak došao je u redove katalonskog tima iz Racing Santandera te je potpisao ugovor na četiri godine.

Barcelona je Torrea platila oko 20 miliona eura, a mnogo važnija stvar za ovaj klub je činjenica da je igrač izabrao njih ispred velikog rivala Real Madrida.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CbDlPteLpUy/[/instagram]

Otkrio je to mladi veznjak u razgovoru za španske medije.

"Real Madrid mi je ponudio više novca od Barcelone. Ipak, moj san je oduvijek bio da igram za Barcelonu i da uspijem ovdje", seopštio je ovaj mladi fudbaler.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Torre će se u narednim danima pridružiti Barceloni. Igrat će za B tim, ali će biti pod prismotrom trenera prvog tima Xavija Hernandeza.

Xavi je dobro upoznat s kvalitetama mladog fudbalera. On je lično razgovarao s njim pred odluku o potpisu i sigurno da će mu u određenim utakmicama dati šansu u prvom timu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Pa čak je i farcelona korak naprijed u odnosu na penal madrid.Bolje si izabrao momak
0 5
Blibra
Uh koja nevidjena laz, ispada svaki mladi igrac barcelone bio sa realom u kontaktu ali ih odbio radi ljubavi prema klubu bez para i trofeja
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi