Paratici: Ništa od novih dolazaka u januaru, Cristiano Ronaldo ostaje bar do 2021. godine
Paratici smatra da Juventus već ima dovoljno snažan tim

Sportski direktor Juventusa govorio o planovima za zimski prelazni rok

Paratici: Ništa od novih dolazaka u januaru, Cristiano Ronaldo ostaje bar do 2021. godine

S. Pašalić

Nekoliko igrača se dovodilo u vezu sa Juventusom za januarski prelazni rok, a jedan od njih je bio i Ivan Rakitić.

Veznjak Barcelone ipak ovog ljeta nije stigao u Torino, a prema svemu sudeći ni on, ali ni bilo ko drugi u januaru neće stići u redove Stare dame.

Naime, sportski direktor Juventusa, Fabio Paratici je izjavio danas kako ovaj klub nema namjeru dovoditi nova pojačanja.

"Naš tim je kompletan i smatramo ga jednim od najboljih u Evropi", odgovorio je Paratici na pitanje o veznjaku Barcelone.

"Sretni smo s našim igračima. S Mandžukićem smo odabrali tiho vrijeme za njegov odlazak, ali transfer u Katar se nije ostvario pa je ostao s nama. Sada ćemo vidjeti šta će se desiti u januaru.", dodao je Paratici koji je potvrdio kako bi Cristiano Ronaldo trebao ostati u Juventusu do 2021. godine:

"Za nas je on vrlo važan, sretni smo zbog njega kao i on zbog nas. Ne sumnjam da će ostati, i na kraju ove sezone i sljedeće."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi