Partizan pao u Nišu, Lalatović u svom stilu: Neka ih, ne mogu mi ništa...

Karizmatični stručnjak u svom stilu

Partizan pao u Nišu, Lalatović u svom stilu: Neka ih, ne mogu mi ništa...

S. Mlaćo

Radnički iz Niša sjajnom igrom ponovo je upisao pobjedu nad Partizanom. Bilo je 3:1 za Nišlije, a karizmatični stručnjak na klupi domaćih Nenad Lalatović bio je presretan nakon meča.

Navijači Partizana, popularni Grobari, su ga ponovo vrijeđali, a on je dao kratak komentar na sami meč. U svom stilu, naravno.

"Oni vrijeđaju moju porodicu. Neka ih, ne mogu mi ništa. Ni meni, ni mojoj porodici. Ovo je trijumf za moju porodicu. Čestitam igračima, pokazali smo da smo mnogo bolji od Partizana. To je to", kazao je Lalatović nakon meča.

Radnički je i dalje na drugom mjestu sa 41 osvojenim bodom, čak 11 više od Partizana.

Imao i poruku za Prosinečkog

Lalatović u svojim redovima ima i prvog strijelaca lige. Radi se o Nerminu Haskiću, bh. internacionalcu koji prosto briljira.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Mnogi ga vide u reprezentaciji naše zemlje, no selektor Prosinečki ne misli tako. Bar za sada.

"Za mene je on reprezentativni igrač. Robert Prosinečki mora da prepozna njegov kvalitet. Ime igrača ne igra, već igra onaj ko je u najboljoj formi. Kada sam došao u mladu reprezentaciju, ja nisam menjao, jer sam došao za te tri utakmice. Ako pravda postoji i ako selektori biraju igrače koji su u najboljoj formi, siguran sam da će Haskić dobiti poziv za narednu utakmicu reprezentacije", kazao je Lalatović za Hotsport.rs.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi