Paul Pogba odabrao novi klub!
Foto - Instagram

Nakon odlaska iz Manchester Uniteda

Paul Pogba odabrao novi klub!

Midhat Šljivak

Paul Pogba (29) odabrao je novi klub nakon odlaska iz Manchester Uniteda. Francuz će ponovo obuću dres Juventusa.

Nakon šest sezona na Old Traffordu u dresu Manchester Uniteda, Paul Pogba se odlučio na odlazak iz kluba. Na novi neće dugo čekati jer se odlučio potpisati za Juventus.

Poznati italijanski novinar Romeo Agresti, koji je dobro upoznat s dešavanjima u torinskom timu, saopštio je kako je Pogba na korak od Stare dame i uskoro bi sve trebalo biti završeno.

Francuz će se tako vratiti u Juventus gdje je igrao od 2012. do 2016. godine i gdje je kao igrač potpuno eksplodirao.

Sa Starom damom je dominirao italijanskim fudbalom. Osvojio je četiri titule prvaka, odigrao je 178 utakmica i postigao je 34 pogotka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pogba je 2016. godine prodat Manchester Unitedu za 105 miliona eura, a sada po drugi put potpuno besplatno dolazi u Juventus.

Francuski fudbaler bi Juve trebao koštati oko 10 miliona eura po sezoni.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Čestitke Juventusu, dovedu Pogbu besplatno, prodaju ga za 105 miliona, i onda ga opet dovedu besplatno. To mogu samo Super klubovi
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi