Nije u početnoj postavi, ali Paul Pogba će zauvijek pamtiti scene pred današnju utakmicu

Navijači ga itekako cijene

Nije u početnoj postavi, ali Paul Pogba će zauvijek pamtiti scene pred današnju utakmicu

Eldar Ganibegović

Francuski veznjak Paul Pogba imao je razočaravajuću prošlu sezonu obilježenu povredama, ali će scene pred početak današnje utakmice, iako nije u početnih 11, pamtiti do kraja karijere, pa i poslije nje.

U terminu od 18:30 sati igraju se dvije utakmice Serije A. Fiorentina u Firenci dočekuje Lecce, dok je Juventus u Torinu domaćin Bologni.

Među igračima koji konkurišu za tim Juventusa je i francuski veznjak Paul Pogba, no on se nije našao u startnih 11 danas.

Francuz će svoju šansu čekati s klupe, no bez obzira na to navijači Juventusa su se potrudili da mu podignu moral i raspoloženje pred današnji susret.

Naime, iako je Paul Pogba imao užasnu prošlu sezonu i nije se mnogo naigrao zbog povreda, navijači Juventusa dočekali su ga ovacijama na Allianz stadionu danas.

Oglasi

Pogba je izašao na zagrijavanje pred utakmicu s Bolognom, te je dobio velike ovacije od navijača Stare dame.

Kako prenose italijanski mediji, visoki veznjak nada se da će dobiti šansu u drugom poluvremenu utakmice.

Bile bi te prve minute za 30-godišnjaka ove sezone, nakon što nije nastupio u prvom kolu Serije A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, prošle sezone je nastupio na samo deset utakmica (161 minutu, dakle ni pune dvije utakmice u stvarnom vremenu) i upisao je jednu asistenciju.

Zbog pvorede je propustio i Svjetsko prvenstvo u Kataru gdje je njegova Francuska stigla do srebrene medalje. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi