Nova povreda Pogbe, u suzama je napustio teren!

Nikako mu se ne da

Nova povreda Pogbe, u suzama je napustio teren!

Eldar Ganibegović

Paul Pogba se opet povrijedio. Prvi start nakon teške povrede i odmah nova povreda.

Juventus na svom teremu igra protiv Cremonesea utakmicu 35. kola italijanske Serije A i nije krenulo dobro po Staru damu.

Rezultat na semaforu je još uvijek onaj početni, no u 24. minuti teren je morao napustiti Paul Pogba.

Francuski veznjak je doživio novu povredu, a umjesto njega Allegri je na teren poslao poljskog ofanzivca Milika.

Pogba je sve vrlo emotivno doživio i u suzama je napustio travnjak Allianz stadiona u Torinu.

Oglasi

Podsjetimo, Pogba je dugo bio povrijeđen. Zbog te povrede propustio je i Svjetsko prvenstvo u Kataru, da bi se vratio 28. februara protiv Torina.

Igrao je u toj utakmici 23 minute i 15 protiv Rome, a onda ga je zadesila nova povreda od koje se oporavio i vratio na teren 13. aprila protiv Sportinga.

Sedam puta je ulazio s klupe od te utakmice i dva puta presjedio meč na njoj, a večeras je po prvi put bio starter od povratka u Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na žalost po njega, ali i cijeli Juventus, doživio je novu povredu i ostaje da se vidi već sutra o kakvoj je povredi riječ.

Nevjerovatno je kakvi pehovi prate ovog čovjeka kada su povrede u pitanju i pitanje je da li će više ikada igrati u svojoj najboljoj formi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

stranputica
Ovo je najbolji potez MANU-au zadnjih deset godina, kad je prodao ovog wannabe igrača....
0 0
DOKTOR_GAZ_
Znamo da ti je tesko POGBA, ali zamisli kako se osjecaju navijaci AR567ALA..TIM im je bio NAJDUZE NA PRVOM MJESTU, a NIJE OSVOJIO TITULU..uvijek ima gore..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi