Pojavio se snimak Džekine reakcije kad je saznao da neće osvojiti Scudetto

Titula pripala Milanu

Pojavio se snimak Džekine reakcije kad je saznao da neće osvojiti Scudetto

Admin Čaušević

Edin Džeko je posljednji meč sezone odgledao s klupe za rezervne igrače.

Inter je sa ubjedljivih 3:0 pobijedio Sampdoriju, ali to Nerazzurrima nije bilo dovoljno da odbrani Scudetto pošto je Milan bez većih problema u gostima pobijedio Sassuolo (0:3).

Društvenim mrežama je počeo kružiti snimak igrača Intera s klupe koji su shvatili da neće doći do titule. To se desilo oko 30. minute susreta.

Igrači među kojim je bio i Edin Džeko su više bili fokusirani na dešavanja na Mapei stadionu, a Arthuro Vidal je meč Milan - Sassuolo pratio na svom smartphoneu.

Upravo je Čileanac bio taj koji je ostalim saopštio da je Olivier Giroud postigao drugi gol za Rossonere, nakon čega je rezervni golman Cordaz proširio vijest.

Ranocchia kao da je rukom signalizirao da je 2:0 i kako je sve gotovo. Džeko je izgledao skamenjeno, dok je Dimarco bio vidno razočaran.

Bez obzira što je ostao bez Scudetta Džeko može biti zadovoljan svojom prvom sezonom u dresu Nerazzurra obzirom na dva osvojena trofeja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Popularni Dijamant je u zrak podigao pehare namjenjen osvajaču italijanskog Superkupa i Kupa, dok je stigao i do osmine finala Lige prvaka.

Sezonu je završio sa 17 golova i 10 asistencija u svim takmičenjima te se pokazao kao pravo pojačanje pogotovo iz razloga što je na Meazzu stigao besplatno.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PapaK
Uspio je da se pomjeri, na klupi. Za pohvalu.
1 0
Uranija
Nemojte da budete bolesni kurir, pink itd. Molim vas nemojte to dozvoliti!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi