Dybala zabio gol za Juventus i krenuo da slavi, pa se predomislio

Nije u dobrim odnosima s navijačima

Dybala zabio gol za Juventus i krenuo da slavi, pa se predomislio

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa igraju na svom terenu protiv Udinesea meč 22. kola Serije A.

Stara dama ove sezone ne briljira baš u domaćem prvenstvu, te se navijači nadaju da će se ekipa konačno zaigrati u pobjedničkom mentalitetu.

Juve je dobro otvorio večerašnji meč i u 19. minuti uspio je da povede sa 1:0.

U centru pažnje našao se Paulo Dybala koji je zabio pogodak za vodstvo Juventusa, a onda je krenuo da slavi i predomislio se i samo okrenuo leđa navijačima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovih dana Dybala je na meti velikih kritika zbog špekulacija da prelazi u Inter, a i večeras ću se mogli čuti zvižduci s tribina za njega što je očito dovelo do toga da ne proslavi pogodak kao inače.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1585252255
Cuj s navijacima.. Aa lik gledao u upravu.
6 0
Ado_GTI
U Interu ga jedva čekaju, ima će platu kao Eriksen. Šteta što Juventus radi od najboljeg igrača svog tima.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi