Fonsecu opet ispitivali o Džeku, trener Vučice unaprijed obradovao Dijamanta

Uoči meča protiv Ajaxa

Fonsecu opet ispitivali o Džeku, trener Vučice unaprijed obradovao Dijamanta

A. Čaušević

Roma će sutra na Johan Cruijff Areni gostovati Ajaxu u meču četvrtfinala Europa lige.

Na pressici uoči utakmice novinari su Paulo Fonseci postavili nekoliko pitanja o Edinu Džeki.

Prvo pitanje se odnosilo da li bi ponovio neke stvari iz prošlosti kao što je oduzimanje kapitenske trake popularnom Dijamantu.

"Lako je pričati o odlukama nakon utakmica. Što se tiče ekipe, opet bih uradio isto. Mogu reći da je ekipa motivisina i samouvjereno za sutrašnji meč."

Sljedeće pitanje se odnosilo u kakvom fizičkom stanju je kapiten bh. reprezentacije poslije čega je Fonseca kazao da će Sarajlija biti starter.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Dobro je, istina je da je bio nekoliko dana s reprezentacijom, ali se vratio u dobrom stanju i sutra će igrati", rekao je Fonseca te poručio:

"Čini mi se da je u odlično spreman za utakmicu."

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

glupko
u Srbiji kazu o Dzeku, u Bosni o Dzeki... ali mislim da o Dzeku ima vise smisla jer odmah znas da je to muski rod; kad kazes o Dzeki, prepostavlja se da pricas o zenskom rodu. isto tako kad Dzeko primi loptu, u Srbiji bi rekli: lopta je kod Dzeka, a ne lopta je kod Dzeke...
1 8
Soni
Ajax dobija bez problema
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi