Pehar: Velež je dobar, ali i mi imamo svoju računicu
Foto: FK Olimpik

Iskusni fudbaler Olimpika pred sutrašnji derbi

Pehar: Velež je dobar, ali i mi imamo svoju računicu

Milu Pehara, iskusnog ofanzivca Olimpika zatekli smo na putu za Mostar u kojem će se sutra sa svojim timom suprotstaviti Veležu koji je u velikom stilu otvorio natjecanje u 1.ligi Federacije i s devet bodova iz tri utakmice s vrha ljestvice gleda na svoju pratnju.

Za SportSport.ba Mile je izjavio slijedeće:

"Upravo putujemo za Mostar gdje ćemo u karanteni dočekati sutrašnju utakmicu. Znamo da se radi o izuzetno kvalitetnom protivniku, no mi sutra imamo svoju računicu i ne kanimo biti u podređenom položaju sutra u Vrapčićima", govori iskusni Pehar i dodaje: "Svjesni smo svoje kvalitete i mislim da imamo dobre šanse napustiti Mostar sutra s dobrim rezultatom, no da bi to ostvarili trebat će ispoštovati sve ono što smo radili u pripremi za ovu utakmicu".

Dugo si igrao za HŠK Zrinjski i utakmice s Veležom sigurno su za tebe poseban motiv?

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Imam iskustvo igranja u Vrapčićima pred Veležovim navijačima. Utakmica kao i svaka druga, možda će zbog važnosti pritisak biti malo veći, ali sam i ja kao i ostatak tima potpuno koncentriran samo na 90 minuta na travnjaku. Neka pobijedi bolji", završio je Mile Pehar najavu sutrašnjeg derbija za SportSport.ba.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Ti igrac,ti si fasista ko i taj NOVINAR koji te pita tako kulturno za utakmicu.Sto te nije pito zasto i kako si podapinjo igracu Veleza da ga biju tvoji ljubimci.Mi smo kulturni i necete niko bit ali ti nikako nebi bio u kozi.Idemo RODENI,zgazit sportski i dat 3 komada.
31 6
Bliss
Ovaj ss.ba se zajebaje malo izgleda
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi