Pellegrini: Ništa novo za Kloppa, jednom me pobijedio golom iz sedam metara ofsajda
Klopp je bio nezadovoljan nakon utakmice

Liverpool je postigao gol iz očiglednog ofsajda

Pellegrini: Ništa novo za Kloppa, jednom me pobijedio golom iz sedam metara ofsajda

S. Pašalić

U posljednjoj utakmici kola Liverpool je sinoć odigrao samo 1:1 na gostovanju kod West Hama i tako dopustio Cityju da se približi na samo tri boda.

Liverpool je poveo u 22 minuti kada je Sadio Mane nakon asistencije Jamesa Milnera postigao gol za 1:0. Milner je bio u očiglednom ofsajdu, ali sudije nisu ništa dosudile i gol je na kraju priznat.

Samo šest minuta kasnije West Ham je izjednačio, a u samoj završnici meča Divock Origi je promašio zicer, iako je i on bio u ofsajdu.

Jurgen Klopp je bio bijesan nakon utakmice te je imao žestoku raspravu sa glavnim sudijom, ali je također imao nešto za reći i Manuelu Pellegriniju.

Trener West Hama je prokomentarisao Kloppa i njegovu reakciju na press konferenciji nakon utakmice:

"Nije bitno šta je Klopp rekao, on je navikao da pobjeđuje s golovima iz ofsajda. Dok sam bio u Malagi pobijedio me golom sedam metara iz ofsajda tako da se stvarno nema što žaliti", rekao je Pellegrini.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zatim je dao komentar i na situaciju u završnici meča.

"Liverpool je zabio gol iz očiglednog ofsajda, a u zadnjoj minuti su imali veliku šansu iako je opet Origi bio u ofsajdu", zaključio je Pellegrini.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi