Napisao kaznu za parking, vidio da je to Guardiolino auto, a onda od Španca tražio nezamislivo

Napisao kaznu za parking, vidio da je to Guardiolino auto, a onda od Španca tražio nezamislivo

Endin Čaušević

Pep Guardiola prošle sezone donio je Manchester Cityju trostruku krunu, a prije svega tu se izdvaja trofej Lige prvaka koliko se toliko dugo čekao na Etihadu. No, to Guardioli ne donosi nikakve povlastice u gradu u kojem živi, a to je najbolje pokazao urnebesan video koji se pojavio na Twitteru.

Guardiola je prošle sezone dominirao s Manchester Cityjem u skoro svakom takmičenju u kojem je nastupio ovaj klub. No, tu se ističe najviše pehar Lige prvaka koji je klub s Etihada uspio da osvoji po prvi put u svojoj historiji.

Međutim, i pored svih uspjeha koje je donio Manchester Cityju jasno je da Guardiola nema neki poseban status u gradu u kojem živi kako su mnogi mislili.

To je najbolje pokazao video koji se pojavio na društvenim mrežama, a snimljen je jučer u jednoj ulici u Manchesteru.

Guardiola je nakon treninga otišao do grada kako bi završio nekoliko obaveza, ali je parkirao automobil na nedozvoljeno mjesto. Takve stvari u Manchesteru se ne praštaju, a iako se zadržao svega desetak minuta kada se vratio imao je šta da vidi.

Oglasi

Saobraćajni policajac napisao je Guardioli kaznu za nepropisno parkiranje, ali kada je vidio čije je to auto ostao je bez teksta.

Pokušavao je da objasni Guardioli da u toj zoni ne smije da se parkira, a samo minutu kasnije tražio je od trenera Manchester Cityja da se fotografišu, no odgovor španskog stručnjaka je mnoge nasmijao.

"Želiš fotografiju? Onda moraš da platiš za tu fotografiju", u šali je rekao Guardiola dok je uzimao kaznu koju je dobio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Guardiola je kasnije pristao na fotografiju, a potom je poručio da će brže bolje platiti kaznu koju je dobio i da takav prekršaj u toj zoni više neće praviti.

Također, policajac je dobio dosta žestoke kritike što je pokazao da mu je žao što je napisao kaznu kada je vidio čije je to auto, a mnogi su mu poručili da nije baš profesionalno tražiti fotografiju na takav način.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676631476
E stvarno kad se uhvatite za neku riječ u naslovima ne znate stati. Sad je na tapetu 'nezamislivo'. Rekorder je 'bahato' a dobro se drži i 'u transu'.
0 0
user1665480772
Trazio nezamisliv?? ,hahahahahha ja ne znam kako vise ne reaguje neko na sve ove gluposti sto pises,i ne ucini nesto po tom pitanju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi