11

Komentari (11)

nakopitam
@axel42 Bravo alexa. Nevjerovatno si inteligentan. Odmah si prozreo o cemu se radi. Samo ako mozes nemoj me prijavljivati administratorima. Navikao sam da imam 9 profila kao macka sto ima 9 zivota. Bilo bi mi tesko da mi iskljuce 1 od njih.
saju701
Manchester U je dobio bitku ali nije ligu a i na kraju nece biti bolji od Manchester C.
Robijasi_It
ali kad pogledam sve nekako ovaj Ten Hag je čudo predobar prelazni rok riješio se uljeza Ronalda podigao igrače smanjivati plate igračima a oni se danas bore kao ludi znaci autoritet....
Krosteutegurovic
Šta je plačko ćelavi. Imali iko da mu dadne maramicu. Još ste dobro i prošli.
Sioux1921
Ko o cemu ***** o postenju
Sars33
Šuti ba Guardiola... vama sudije godinama poklanjaju golove
nakopitam
Ovaj krmak je najprecjenjeniji trener na svijetu. Svaka ekipa koju je vodio je bila 10 puta kvalitetnija od ostatka lige u kojoj se takmici i on to opet nekako zaj****. A za svaki neuspjeh pronadje krivca. *****a obicna!
F1F
Ma nemoj tako. pRp je Q od trenera UMIŠLJENA a sve se slažem i potpisujem šta si napisao, samo ove **** ne kontam hehe ((;-
axel42
Pa ti odgovaraš sam na svoj komentar kralju!! Čudan lik!
F1F
@axel42 doći će ti Hamza na vrsta i ... Otkopčaj mu šlic i pitaj ga , kada će kiša sa pada.
Eto
axel42
Duhovito! A de mi reci, jesil sam sebi dao lajkove i to sa različitih profila?? Koja bolest!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti