Guardiola jučer došao na trening Cityja, kada su ga pogledali vidjeli su ono što nisu čak 10 godina

To se dugo nije desilo

Guardiola jučer došao na trening Cityja, kada su ga pogledali vidjeli su ono što nisu čak 10 godina

Endin Čaušević

Španski stručnjak Pep Guardiola tri sedmice boravio je u Barceloni gdje je imao hitnu operaciju leđa zbog čega prethodna dva meča nije vodio Manchester City. No, Guardiola se pojavio na treningu prvaka Evrope, a mnogi su odmah zapazili istu stvar koju kod Španca nismo vidjeli preko deset godina.

Guardiola je sredinom avgusta morao da otputuje za Barcelonu, a tada je potvrđeno da je podvrgnut operativnom zahvatu leđa i da je to bio hitan postupak jer je imao određenih problema.

Španski stručnjak nije bio na klupi Cityja na dvije utakmice, a u pravom trenutku stigla je i reprezentativna pauza. Igrači Cityja vratili su se u klub nakon reprezentativnih obaveza, a tu ih je dočekao upravo Guardiola.

Guardiola se na svu sreću oporavio dosta dobro i odlično se osjeća, te je dobio dozvolu ljekara da se vrati svojim obavezama na Etihadu.

Španski stručnjak se pojavio jučer na trening Manchester Cityja, a svi su odmah zapazili istu stvar koju već godinama nismo vidjeli.

Oglasi

Poznato je da se Guardiola dok je još vodio Barcelonu počeo šišati "na nulu" zbog gubitka kose i taj imidž traje već više od deset godina.

No, tokom boravka u bolnici kosa je narasla, a Pep očito nije stigao otići frizeru. Mnogi su se iznenadili kada su vidjeli da Guardiola nije ošišan "na nulu" i da ima kosu koju na njegovoj glavi već godinama nismo vidjeli.

Image

Jasno se vidi i koliko je Guardiola osijedio u prethodnih godinama, a mnogi se pitaju da li će sada to biti njegov novi imidž ili jednostavno nije stigao da ode frizeru.

Guardiola je počeo gubiti kosu kada je preuzeo klupu Barcelone i ubrzo je postao ćelav što je prihvatio i takav imidž ga krasi već preko deset godina, te su zbog toga mnogi bili iznenađeni njegovim jučerašnjim izdanjem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Guardiola se na klupu Cityja vraća u subotu kada će njegova ekipa igrati gostujući meč protiv West Hama u okviru petog kola Premiershipa.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi