36

Komentari (36)

Mowzilla
Vratiti Kodru i Barbareza kao selektora ili bar kao funkcionera nekog u savezu. Bazdarevica, Musemica, Petkovica ili Halilhodzica takodjer razmotriti kao selektora/funkcionera. Sve ostalo sa domace scene ne dolazi u obzir jer ne poznaju repku kao oni. Stranac nam vise ne treba sve do daljnjeg, dokaz Petev i (ne)savladanje bosanskoga jezika. A ako vec mora biti stranac onda svabu nekog ili talijana pred penziju zbog cijene. Na um pade i mladi Terzic iz Dortmunda, kao i mnogobrojni nasi treneri u Njemackoj i inostranstvu. A ako vec hocemo najjeftiniju, a pri tom kvalitetnu soluciju, onda jedino Marinovica ili Jovica...
MojneTo
Treba kompletan savez a ne samo ovaj ublehas,medjutim nas narod napuni Zenicu i tako daju direktnu podrsku ovoj garnituri.
jose
I Prosinečki je osvojio ovu B Ligu nacija, ali da je na vrijeme dobio nogu, možda bi se i plasirali na EP. Istina, sad je takav sastav reprezentacije, da tu ni Mourinho više ne pomaže.
durgutajdin
Glupo bi bilo mu sada dati otkaz pred kvalifikacije.Fudbaleri su se več navikli na njega i njegove taktike što su pokazali i rezultati u ligi nacija.Ako se nebude plasirao na euro dati mu otkaz i dovesti nekoga boljeg.
StarMoVe
Ma jok ko je on ustvari i sta je napravio, nama treba čovjek sa osjećajem za nacionalni tim i jakom disciplinom koji gaji igru kratkih pasova. Tako smo prije igrali a sada manje vise bljesne nekad 15 minuta a poslije truba.. Ja mislim da imamo jako boljih igrača od ovih pojedinih koje on saziva.
Comandini
Piric mora biti nas br. 2 cak i vremenom br. 1. Kovacevic je pokazao svoje pravo lice. Vasilja smo sinoc vidjeli. Sehic jos malo i kraj...
salt_city
jel se salis? piric zadnje 3,4 godine 15 nastupa za klubove, gura ga menadjerski lobi kao i jos par pojedinaca tipa danilovica..
durgutajdin
Pirič starndand u larnaki.Ako si ga gledao znas da je dobar golman.U kvalifikacijama za ligu evrope i ligu šampiona odlično branio ispao od Mitilanda na penale.
Comandini
Vahid Halilhodzic kosta 2 miliona maraka + veliki bonusi. Vladimir Petkovic kosta 2.5 - 3 miliona maraka. Petev 250-400 milja. Znaci 10 X su skuplji. Za ove pare boljeg ne mozemo imati. Igraci kazu da ih nikad bolji nije trenirao a eto mi znamo svi vise od Dzeke a covjek 16 godina na visokom nivou igra.
crni1000
Baboisback
Petav mars u pm
hamdi kurtes
Oćerat ga i to ****jivom motkom.
zilan66
Petkovic ako htjedne ili Sušic,nemozemo mu osporit uspjeh i igru a to sto se nekom diglo da ga smjene to je druga stvar.vaha nece bez odrijesenih ruku .
Klicko
@Mostarac94 jesi za peteva brat??
zilan66
Kako ce biti ugodan razgovor,nevidim nigdje kafu i rahat lokum
zgembo.popuslic
Ozbiljan trener u ozbiljnoj reprezentaciji nikad nece zamijeniti 9 igraca iz prve postave za sljedecu utakmicu. Ko se razumije u fudbal zna da svaki trener ima svoj sistem igre i ako hoces da mjenjas onda zamjenis 2-3 igraca iz prvog sastava, ostavis kostur ekipe i vidis kako ce se ti novi igraci snaci u tom sistemu. U drugom poluvremenu napravis jos par izmjena i to je to. Isprobo si 5-6 novih igraca i vidio koliko ko moze a rezultat nece trpiti. Al to se tako radi u ozbiljnim reprezentacijama, a posto smo mi menadjerska reprezentacija onda je Petev u prvu ekipu gurno sve sto je na prodaju.
user1662845418
NARAVNO DA TREBA JOS ODAVNO,NEMA ON NIKAKVE KVALITETE.JAKO LOS IZBOR UOPSTE DA BUDE SELEKTOR.SAVEZ NAPOLJE,NACIONALISTI NAPOLJE!
DamirT
Kakvu bi vi igru da imamo s 2 igraca i 9 poluigraca? Nije ovo 2012 godina kad smo razvaljivali svakog.Dok imamo rezultat dobro je.Ko se sjeca igre Grcke 2004 godine? Niko,bitna je evropska titula koju su osvojili
pjanke.sa
I Peter i Savez napolje!!! Petkovic ili Vaha a moze i Husref!!! U novi Savez staviti samo sportiste a ne vise nacionaliste!!! Hebo vam nacionalni kljuc mater u pic ku!!!
Kladionicar_iz_mira
Umjesto Petkova želimo Petkovića!!
user1658611289
Treba da ostane realno. Pošto smo mi naopak narod, on će nas baš odvesti na euro ??
semirM
Realno gledajući da je bilo koji drugi selektor koji ima imalo karaktera prvo ne bi nikad pristao da mu reprezentacija igra protiv Rusije a drugo nikad ne bi pozvao Duljevića i Danilovića u reprezentacijiu
Bavarac1312
Za Duljevica se slažem, a za Danilovića nikako. Dečko je odigro itekako korektno sinoć.
King_Kenny
...zahvaliti se i njemu i ovima iz saveza i dovesti Barbareza za selektora,a u savez ostatak legendi BH fudbala...
Kladionicar_iz_mira
Kakav crni Barbarez vise, yebo ga Barbarez. Frajer nije u fudbalu uopste.
Pajkan
I da zayebemo ko i sa Bajevicem...
fukaraslana
Tako je nogirati ovoga peteva , misimovica i vicu
jamorant12
Cuj Barbareza za selektora,covjeka koji u zivotu nije imao trenerski posao,ko god njega predlozi to je dokaz da taj covjek fudbal prati kroz kladionice
MojneTo
Hajde podrzite ga kao u Zenici Dok je vice bice i tute
BiH1510
Ne. Svaka čast njemu na plasmanu u A diviziju, ali to su sve bile pobjede u utakmicama koje su vrlo lako mogle otići u suprotnom smjeru kao ona sinoć. Više sreće nego pameti u većini slučajeva. Nikakvu aman zaman igru nismo pokazali, niti nakon ovih svih utakmica možeš reći - e to je naš stil, Petevov rukopis, ništa.
Kodex
Eto sa Robijem , Duskom i Mehom smo imali neku igru, daj bolan sta ti gledas covjek napravio timsku igru i vratio ekipu na pobbednicki kolosjek i najvisi rang. Bilo bi debilno otjerat covjeka sad.
fukaraslana
Sa mot.om otjerati peteva , misimovica i vicu sikter
Shaba
Tesko je bilo sta rec u ovom trenutku. Da nas je za..bo i u ovoj ligi nacija osto bi 100%, ovako trese mu se stolica, Vico mora razmislit. Nije islo sve po planu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.