Milan napada, Pioliju stiže SMS: U momentu zanijemio, sa stadiona otišao u suzama

Poznat je razlog

Milan napada, Pioliju stiže SMS: U momentu zanijemio, sa stadiona otišao u suzama

E. Oštraković

Trener Milana, Stefano Pioli, sinoć je nakon utakmice protiv Fiorentine u suzama napustio stadion, a nikome nije bilo jasno šta se događa.

Nakon što su nogometaši Milana ostvarili pobjedu u posljednjoj utakmici u 2022. godini pred svojim navijačima, činilo se da je sve spremno za novo slavlje.

Jedan čovjek nije imao razlog za slavlje, a to je trener Milana koji se nije pojavio niti na press konferenciji nakon utakmice.

On je u suzama otišao sa stadiona, te se vratio u rodnu Parmu, a nikome nije bilo jasno šta se desilo nakon pobjede protiv Fiorentine.

U finišu utakmice vidjelo se da je Pioli jako tužan, a umjesto njega na press konferenciji se pojavio tehnički direktor Milana, Paolo Maldini.

Niti on nije htio da iznosi bilo kakve detalje, te je samo rekao da je trener Milana odsutan zbog porodičnih razloga.

Oglasi

Italijanski mediji otkrili su da mu je pred sami kraj stigla sms poruka u kojoj je pisalo da mu je preminuo šura (ženin brat).

On je iznenada preminuo od srčanog udara u 63. godini, a Pioli je sve saznao u toku utakmice, te je bio vidno tužan zbog svega.

Bilo je očigledno da je trenera Milana sve duboko potreslo, a saučešće mu je u toku dana izjavio i njegov Milan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pioliju ove sezone ide jako dobro u Seriji A, te se nalaze na drugom mjestu, ali imaju osam bodova manje od lidera na tabeli, ekipe Napolija.

Sigurno je da će Pioli imati vremena da bude sa svojom porodicom u narednom periodu jer je pred nama Svjetsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi