Pjanić i Saničanin pobjegli od novinara

Nisu imali hrabrosti da stanu

Pjanić i Saničanin pobjegli od novinara

M. Šljivak

Miralem Pjanić i Siniša Saničanin odigrali su dvije katastrofalne utakmice u prethodna tri dana i pitanje je da li bi bili i u jednoj drugoj reprezentaciji, pogotovo u početnom sastavu. Nakon bruke od Luksemburga nisu se udostojili dati izjavu.

Miralem Pjanić i Siniša Saničanin odigrali su još jedan katastrofalan meč. U porazu od Luksemburga igrali su očajno i nisu napravili apsolutno ništa.

Nakon utakmice su odbili dati izjave za medije. Samo su prošli pored novinara kao da ih nema i pokazali su još jednu dozu neodgovornosti.

Zato je Ibrahim Šehić rado govorio. Golman reprezentacije BiH ističe da je ovo bio bolan poraz.

"Nikom nije gore nego nama. Mi živimo za ovo, ovo je naš posao i život naših porodica. Ovaj poraz boli. Nevjerovatno je kako se neke stvari poslože. Nema se tu šta puno reći. Moramo sve zaboraviti, nema vremena za tugovanje. Ima još 18 bodova u opticaju. Teška situacija, ali neće se predati ovi mladi momci", rekao je Ibrahim Šehić.

Oglasi

Amar Dedić je također stao pred kamere. I on je naravno razočaran.

"Šta da kažem, težak poraz za nas kod kuće. Nismo odigrali kako treba i ne znam šta da kažem. Stvarno nije dobro za nas"

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

U igri je još osamnaest bodova, ali daleko smo od toga.

"Nemamo šta razmišljati, svaku utakmicu probati pobjediti i vidjećemo šta će biti. Ovo je bilo i prošlo", istakao je Dedić.

Top Komentari

Drakulaaa
Pjana pizdurino
3 0
Bajernovac
Pjanic kariina 10 godina nije odigro tekmu da valja...i opet starter
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi