13

Komentari (13)

King_Kenny
...ljudi prelahko otpisuju Real,a ovaj PSG nije nikakva strasna ekipa,individualno jesu jaki ali nema tu timskog duha koji je potreban za neki iskorak...ne bi bilo nikakvo iznenadjenje da ih Real izbaci.
denimen9
Divan dan za deranje kozo****!
Jupp
@denimen9 Ovaj PSG ce da pobijedi u najmanju ruku Real sa dva razlike, ali hajde se ti javi poslije utakmice. Bice mi zanimljiv tvoj koment ;)
denimen9
Svaki moj koment je zanimljiv.
user1614932756
Ipak msm da ce ovo psg rijesiti,real je real ali to vise nije klub koji moze parirat jacim klubovima europe bez pojacanja.To se vidjelo prosle godine kad ih je potpuni outsider nabambuso 3:1 i to je dobar rezultat nek zahvale werneru bilo bi 7:1
Nele.
A Celzi uze ligu prvaka kao autsajder.
user1614932756
Jest ali kazem trljali su svi navijaci reala pred te dvoboje kako ce proc laganini ovo ono
Bulle
Ovaj Klicko definitivno najgluplji lik na portalu a i šire :)
Nele.
Meni dvije jako drage ekipe. Bice mi manje zao ko god da ispadne. A fakat je finale prije finala.
Klicko
pa vrijede messi,di maria,markinjos,icardi nego cijeli prvi sastav reala sa rezervama,pjetlicima,uposlenicima kluba i stadionima koje posjeduje taj poluklub.PSG lagano
Śmeker007
Koliko tebi mora biti dosadno u zivotu, pa to je bas fenomenalno Haha
Vuk13
Jos veliku tradiciju ima psg zaboravio si navesti...
Śmeker007
Hahahahah dobar
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.