"Pogba će preći u Real Madrid"

Willy Sagnol smatra da su svi uslovi stečeni

"Pogba će preći u Real Madrid"

E. Škorić

Bivši francuski reprezentativac Willy Sangol tvrdi kako je Paul Pogba željan dresa Real Madrida.

Prema riječima Sagnola, sve je spremno da Pogba ode u Real Madrid nakon razočaravajuće sezone u Manchesteru.

Pogba je imao problema s povredama i do prekida sezone odigrao je svega osam mečeva, a tokom ljeta bi mogao napustiti Old Trafford. On se i ranije povezivao s Realom, ali i drugim klubovima, a dolaskom Bruna Fernandesa sve je izvjesniji odlazak Francuza.

Još uvijek se šuška da će Real biti novi klub Pogbe, a Sangol kaže da su stvoreni svi uslovi za transfer njegovog sunarodnjaka u špansku prijestolnicu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Svi uslovi su stvoreni da Pogba ode u Real. Florentino Perez i Zinedine Zdane ga vole, a Pogba i sam želi da se transfer dogodi", kazao je Sagnol i dodao:

"Mislim da će i Manchester United biti sretan jer više neće morati da plaća njegovu visoku plaću. Transfer Pogbe u Real bi trebao da se dogodi narednih mjeseci".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi