Čelnici Juventusa otkrili sudbinu Paula Pogbe

Poznato je kakve planove imaju sa njim

Čelnici Juventusa otkrili sudbinu Paula Pogbe

Esmer Oštraković

Italijanski mediji su u proteklih nekoliko dana prenijeli informacije kako Juventus želi da raskine ugovor sa Paulom Pogbom zbog njegovih problema sa povredama.

Francuz se prošlog ljeta vratio u Juventus iz Manchester Uniteda, ali još uvijek nije upisao svoj drugi debi u dresu tima iz Torina.

Pogba je na jednoj prijateljskoj utakmici doživio tešku povredu koljena, te je morao na operaciju, a još uvijek se zbog toga nalazi van terena.

Iako se očekivalo da će se nakon operacije oporaviti brzo i biti spreman da zaigra odma nakon Svjetskog prvesntva, od tog nije bilo ništa.

Našao se Pogba u protokolu na utakmici protiv Monze 29. januara, ali je nakon toga ponovo doživio povredu i opet je van terena.

Utakmica koju Juventus igra protiv Salernitane je također došla prebrzo za Pogbu, a svi jedva čekaju da ga vide na terenu.

Nakon svega italijanski mediji prenijeli su vijest da Juventus želi da raskine ugovor sa Pogbom, jer nemaju više strpljenja sa njim.

Sedmično Pogba u džep stavi 170 hiljada funti, a ima ugovor na četiri godine, te je jasno zašto se ovo čini sasvim logičnim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, vrlo brzo su se oglasili iz Juventusa, te su kratko negirali sve što su novinari pisali, jer smatraju da je Pogba važan dio ekipe.

Ostaje da vidimo da li će Pogba ubrzo konačno zaigrati za Juventus ili će ova sezona za njega praktično proći u terapijama i oporavku od povreda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi