37

Komentari (37)

EdwinPol
Pjanke mi je drag igrac, al je pravi mali seljacic.
fantasma
Pjanke legendo, imas i ti svog sina. Da bude majstor na tatu ako Bog da.
hadys
To Mire kralju, veseli nek crknu dušmani.Sretno kralju i samo naprijed
dinass
A korona nista?Na koliko korona derneka mora bit ovaj Serif da njega strefi nesto?
user1582313666
Dusa draga,place sto ce dobiti milione
Santi
Kataloski primjer papanskog ponasanja!
ryan.giggs
Neprofesionalan i neodgovoran potez. A ovog konja drekavca ne bih komentarisao više.
BobPaisley
...drag mi je Pjanke ali je seljak sa dna kace,dzaba mu sve pare.
COVID19
On je prototip nove vrste seljaka. Teretna i Šaban
BobPaisley
@Davidoff ...znaci pricanje stranih jezika je mjerilo da li je neko seljak ili ne...???...nisam to znao...
sport1
Jedan stari ucenjak(da ne spominjem ime jer pojedinim tupisonima sa ovog portala ce biti previse, jer oni znaju samo za likove iz Alan Ford romana) je rekao:"Znanje svakog jezika je isto kao da si zavrsio jedan fakultet". E pa Pjanic ih je zavrsio 7!!! A ovi ucenjaci poput Davidoffa, Covid19, BobaSpuzvePaisleya mogu samo da se zivi pojedu kad Serif pjeva u uho Pjanketu i kad sutra aBd izadje na Camp Nou I pocne da pimpla loptu... Sretno prince!!
BobPaisley
@sport1 ...ni zavrsen fakultet nije mjerilo je li neko seljak,bas kao ni znanje stranih jezika...Pjanketu svaka cast i na znanju jezika i na uspjesima u karijeri,ali seljak ostaje seljak i to se ne moze promijeniti...to ne znaci da je on los covjek...i ne znam zasto bi se ja ziv pojeo jer ce nas igrac pimplati loptu na Nou Campu,meni je to drago jer je nas igrac dogurao tako daleko...a sto se Konjevica tice platio bi mu samo da mi ne pjeva i da ga ne gledam jer je to papcina kakva se rijetko vidja.
SarajevoFC
Jarane, kad već pričaš o jezicima i pametuješ onda bar probaj naučiti svoj. Piše se (i kaže) SVJETSKIH.
sport1
Zato sto ti uspjeh drugih mira neda, cim izadje neki tekst o uspjehu nasih sportista i ljudi uopste tebi puls na 200. A Serif Jaro moj, odakle god da je i sta god da je, sve je svojim trudom stekao. Najveci trud tebi poznat je postavljanje negativnih komentara...
Santi
Ako se u te jezike ubraja i nas, onda su ga dobro pogurali. Frajer ne moze sastaviti recenicu na nasem. Ako i spanski spada u te jezike, pogledaj mu instagram, postao tema ismijavanja sta je izgovorio. Ovo ne umanjuje njegov transfer i to da je fudbalski majstor. P.S. Papak je svakako sto je pokazao sa ovim ponasanjem.
Miky007
Nije nego je mjerilo koliko si ti zavidan i ljubomoran! Ti mora da si neki gradjanin koji ti plati kafu samo kad mora!
BobPaisley
@Miky007 ...nema potrebe da Pjanica branite od mene,branite ga od "navijaca" Barcelone na ovim klipovina po YouTube gdje ga pljuju i govore mnogo gore stvari nego sto sam ja rekao...to vam ocito ne smeta jer vas ne vidim tamo da kazete koju rijec u njegovu odbranu,ili ne znate engleski???
Miky007
Ma nema potrebe da ga branim od stranaca, svi znamo kako gledaju na balkance. Ali ne mogu da vjerujem da ti i masa takvih ko ti prvo vidi neki papanluk i seljakluk, pa sve ostalo! Meni je cudno to koliko smo mi kao nacija bolesni! Ti prvo trebas da upoznas Miralema, pa tek onda da mu sudis jeli seljak ili nije!
Grohot
Fahrudin, jedan od rijetki koji je istrajao u nakanama da njegov sin igra za svoju zemlju u doba kada smo izgubili Ibrahimovica i savez kur.ev posao radio. Svaka cast i svako dobro kralju!
milivoje
Kakva je ovo vrsta papaka,sunce ti j...
E.Car
Papak jesi li ti ikad dalje od nosa išta vidio i čuo???? Budi realan i reci da si ljubomoran!!!!! Poklopi se i uživaj u onom što misliš da je ispravno a druge ostavi da rade ono što žele!!!!
Benjamingst
@milivoje zasto? 99.9% su Balkanci takvi imao sam prilku da vidim Hrvate ili Srbe ovdje koji su rodjeni 60th godina vole nardonu kad slave itd Grci isto neznaju A Grcki a kad slave muzika Grcka.... itd itd... bitno da si ti godpodin koji slusa Classic music
pjanke_1
Nemojte mi na Milojka njega su ko malog na glavu bacali da pocne navijat za Zeljnjicara svoga
Benjamingst
@milivoje onaj iz Slovenije sto igra za Dallas u NBA slusa cetnika Baja mali kindza... jel on papak? Mislim na Doncica sebendu Cetnika...
Uranija
Eto Luka Dončić zna da je ovaj baja zadojeni nacionalista, Dončić po tvom zatucanom mozgiću ispade sad chetnik. Koji si ti debil nepopravljivi.hahahahaha
SarajevoFC
Moj Milivoje, jednom da se slozim i sa tobom. Nazalost, za seljakluk sa Balkana ocito nema granica
Salihović23
Navijam za Real, al sve najbolje Pjanke!! Da postanes legenda Barse.
Zulfikar
Sve najbolje Pjanicu, nije mala stvar potpisati za Barcu...
Benjamingst
Jedva cekam da zaigra u Barceloni da mogu gledati I uzivati... sretno Miraleme....
Hele
Sretno majstore i neka sreca prati tebe i tvoju porodicu.
Rajvosa2019
Kod mene Halid dere, a piva ide kao voda - sad krecu one brze, ako budem imao srece veceras cu se dobro naderati
starmac
Pjanke sve najbolje u Barci i da je zdravlje prati.Šerif dobi para koda je on podpiso za Barselonu.Ha,ha,ha.Čuj oprostite emocije za Eurima ga pogodile.
Benjamingst
Kad vidi uprava Barcelone hehehe ni Covid19 nemoze balkancima lol
Mowzilla
Princu naš, ovo ti je vrhunac karijere, aBd da kreneš žestoko od prve utakmice i da se izboriš za svaku prvu postavu, i da dokažes da nakon Kodre ima dostojan nasljednik. Preboljet će se neosvojena LP sa Juvetom samo da nas predstaviš kao do sada u najboljem izdanju, a još bolje u repci uz naslijedstvo kapitenske trake aBd...
Keno
Too pjanke legendo nasa uzivaj, zasluzio si
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.