Pomjeren susret Napoli - Parma

Počet će od 18.30 sati

Pomjeren susret Napoli - Parma · Zvanično

Meč Napoli - Parma, koji je trebao biti odigran danas od 18.00 sati, pomjeren je za pola sata i počet će u 18.30.

Kao što smo maloprije pisali, inspekcija je od 14.00 časova pregledala stadion San Paolo čiji krov je bio oštećen nakon velike oluje koja je sinoć zadesila grad i na kraju je odlučeno da susret bude pomjeren.

Podsjetimo, postojala je i opcija da meč bude igran iza zatvorenih vrata ili sa samo djelimično zatvorenim tribinama pa čak i da bude potpuno odgođen, ali na kraju je odlučeno da samo bude malo pomjeren.

Napoli će na ovom susretu po prvi put voditi nekadašnji igrač i trener Milana Gennaro Gattuso koji je klub preuzeo u srijedu popodne od Carla Ancelottija koji je nanizao nekoliko loših rezultata u italijanskom šampionatu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Napoli se prije ovog meča nalazi na 7. poziciji sa 21 osvojenim bodom. Tačno toliko ima i Parma koja je osma radi lošije gol razlike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti